Omdömen

4.4
Baserat på 24 omdömen och 216 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
27 feb 2024

En förskola som ger det lilla extra

Jättenöjd med Guldklimpar, verkligen en förskola som ger det lilla extra. Professionell utbildning av vår lilla guldklimp. Varma, engagerade pedagoger.
/Johan
Personal
1 feb 2024

Guldklimpar

En arbetsplats att trivas på! Vi har gott teamwork, med utbildad och kunnig personal. Vi har en gemenskap över förskolorna, där vi strävar mot samma mål. Huvudmannens vision och värdegrund genomsyrar organisationen, med barnen i fokus. Genom systematisk uppföljning och utveckling får barnen en lärorik utbildning hos oss. Vi har många spännande arbetssätt för att realisera läroplanens mål och har väldigt roligt med barnen.
Annat
16 jan 2024

Under all kritik

Under all kritik vad gäller ledning, särskilt rektor och biträdande, så okunniga och har ingen kompetens. Hämnas även på personal som slutar. Kunnig personal slutar såklart men då är det oftast försent…:)
Är ej förvånad om ledningen skulle skriva fejk-recensioner här om hur förskolan är så bra.
Förälder / Vårdnadshavare
26 okt 2023

Fantastiska pedagoger

Pedagogerna på Guldklimpar är verkligen fantastiska t.o.m. vikarierna är riktiga pärlor. Barnen är trygga och glada varje dag. Jag har nog faktiskt aldrig hört något barn gråta när jag lämnar och hämtar mina barn.
/Jessica
N/A
6 okt 2023

Fantastiska Guldklimpar Perifrasen i Husby

Förskolan Perifrasen är den perfekta platsen för mitt barn att växa upp. Där så finns den perfekt blandningen av omsorg och pedagogik. Personalen är underbar och stämningen är som att komma hem till en gammal kompis. Känner mig mig nöjd och rekommenderar denna förskola till alla mina vänner o bekanta.
Personal
26 sep 2023

En trygg och jättebra förskola

Jättebra utbildade pedagoger, kunniga och engagerade. Varierad verksamhet med bl a promenader i närområdet, skapande, kulturmöten och socialt samspel. Fantastisk mat av egen kock. En engagerad och väl insatt huvudman som sätter barnen i centrum.
Förälder / Vårdnadshavare
26 sep 2023

Vår son älskar Guldklimpar

Vår son älskar Guldklimpar, speciellt sina pedagoger. Han har utvecklats jättemycket under kort tid på Guldklimpar. Vi är så tacksamma för det. Vi är som föräldrar också mycket nöjda med förskolans ledning. Guldklimpar är den bästa förskolan både för vår son och för oss föräldrar.
/Giang
Förälder / Vårdnadshavare
18 aug 2023

Fantastisk förskola med fantastiska pedagoger!

Guldklimpar Äppelbo är en fantastisk förskola med fantastiska pedagoger och vi är så glada att ha alla våra tre barn på er förskola!
/Josefine
Förälder / Vårdnadshavare
21 feb 2023

Samarbete som ledord

Guldklimpar är Förskolan som har hjärtat på rätt plats för våra guldklimpar! Fantastiska pedagoger som hittar på utflykter och äventyr med samarbete som ledord.
/Sarah
Förälder / Vårdnadshavare
16 feb 2023

Trygghet och lärande hand i hand

På Förskolan Guldklimpar är vårt barn i trygga händer. Välutbildade, engagerade pedagoger som varje dag skapar en rolig och lärorik verksamhet. Så glad och tacksam över att vi fick plats på Guldklimpar.
/Sofia och Per
Förälder / Vårdnadshavare
12 jan 2023

Nöjd

"Förskolan Guldklimpar är en förskola där alla barn blir sedda och lyssnade till. Pedagogerna är varma och professionella och skapar varje dag en rolig och utvecklande verksamhet. Vi är så glada att vårt barn får gå på Guldklimpar."
Förälder / Vårdnadshavare
12 jan 2023

Trygg förskola

"Som förälder vill man känna sig trygg med att lämna sitt barn på förskolan. Förskolan Guldklimpar är en förskola som vi känner skapar trygghet för vårt barn. Varje dag vid lämning springer vårt barn glatt in och kramar pedagogerna. Det känns att pedagogerna verkligen bryr sig om varje barn."
Förälder / Vårdnadshavare
10 jan 2023

Trygg, rolig och lärorik verksamhet

Båda mina barn har gått på Guldklimpar i drygt två år. Jag är så tacksam för de engagerade pedagogerna som skapar en trygg, rolig och lärorik verksamhet varje dag.
Personal
10 jan 2023

Bästa förskoleorganisation jag har arbetat för

Älskar att arbeta på Guldklimpar både på grund av mina engagerade kollegor som älskar att arbeta med barn och på grund av den engagerade ledningen som alltid finns nära till hands. Bästa förskoleorganisation jag har arbetat för. Alla utvecklingsprojekt vi ständigt arbetar med är ett extra plus och får mig att utvecklas som pedagog.
Personal
4 jan 2023

Tydligt, engagerat och närvarande ledarskap

Har arbetat på Guldklimpar i två år och är mycket nöjd över organisationen. Tydligt, engagerat och närvarande ledarskap hos huvudman, rektor och biträdande rektor. Fina, kompetenta kollegor som jag trivs mycket bra tillsammans med. Svårt att hitta en bättre arbetsplats.
Personal
3 jan 2023

Huvudmannen är en förebild

Med Maria som huvudman är både pedagoger och barn i goda händer. För Maria och hennes team kommer alltid barnens välbefinnande i första hand. Maria är världens bästa förebild för både pedagoger och barn. Hon har ett stort hjärta och är både ödmjuk och rättvis.
/Celine Ellby, Barnskötare
Annat
3 jan 2023

Engagerad huvudman som strävar efter det bästa för varje barn

Jag har känt och samarbetat med Guldklimpars huvudman Maria Engstam i många år. Vid möte med Maria slås jag av hennes energi och starka driv att göra det bästa för varje barn. Ingenting är omöjligt - säger Maria. Det gäller bara att hitta rätt utgångspunkt och arbeta framåt. Med sitt noga utvalda och sammansatta team är jag övertygad om att både du som förälder och ditt barn kommer känna glädje i att tillhöra Förskolan Gulklimpar.
/Kerstin Kolm, Leg psykolog Specialist i pedagogisk psykologi
Förälder / Vårdnadshavare
3 jan 2023

Stort förtroende

Vi har ett stort förtroende för pedagogerna på Guldklimpar. Varje dag är de trygga och glada när man lämnar och hämtar sin Guldklimp. Vi uppskattar de små uppdateringarna under dagen med bilder och rapporter om vad de hittar på.
/Johan
Förälder / Vårdnadshavare
3 jan 2023

Rekommenderar starkt!

Jag anser att socialt samspel, utomhuspedagogik och lek är en avgörande del för barns utveckling och lärande i förskolan. Allt detta får mitt barn ta del av på Förskolan Guldklimpar. Förskolan har som mål att planera, genomföra och utvärdera olika lärandeaktiviteter som utgår från barnens intressen och behov. Att delta i skapandeaktiviteter, gå på utflykt och utforska naturen tillsammans med sina kompisar. Barnen tar tillvara på varandras styrkor och lär sig av varandra i sociala sammanhang. Förskolan Guldklimpar har fantastiska pedagoger som genomför denna verksamhet och har fina lokaler. Jag rekommenderar den starkt!

/Johanna
Förälder / Vårdnadshavare
3 jan 2023

Mycket nöjda

Efter dåliga erfarenheter hos en tidigare förskola upplevde vi att pedagogerna på Guldklimpar var väldigt lyhörda och förstående. Detta resulterade i att vårt barn kände sig trygg och sedd vilket resulterade i att vårt barn öppnade upp sig och utvecklades i snabb takt. Pedagogerna såg till att anpassa vistelsen till barnets kunskapsnivå vilket vi upplevde var väldigt bra. Utöver detta upplevde vi att förskolan hanterade konflikter mellan barn på ett bra ätt och uppmärksammade det i god tid. Som en mindre förskola kunde pedagogerna ta hänsyn till barnens behov på ett bättre sätt.

Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera förskolan Guldklimpar.

/Jonas och Cornelia
Förälder / Vårdnadshavare
3 jan 2023

Extremt nöjda

Detta är vårt första barn så vi saknar något att jämföra med men vi är extremt nöjda med Förskolan Guldklimpar. Från första stund har vi känt oss trygga med att vårt barn trivs, får uppmärksamhet och utmaningar för att utvecklas. Pedagogerna är duktiga, varma och flexibla i att barn är olika och behöver olika stöd och närvaro. Dessutom verkar de ha en outtröttlig lust att låta barnen upptäcka världen med många utflykter och aktiviteter. Vi är väldigt imponerade av det och gillar att det är en liten förskola med små barngrupper.

/Anders, Sofia
Förälder / Vårdnadshavare
3 jan 2023

Supernöjda

Vi är så glada och tacksamma att vår dotter går på Guldklimpar. Det är en mysig lokal, lugn miljö och vår dotter känner sig trygg. Så duktig personal som tar väl hand om barnen och visar stort engagemang för barnens rättigheter. Förskolan har bra pedagogik som bygger på goda relationer vilket är superbra för små barn. Vi är supernöjda.
/Ann och Daniel
Förälder / Vårdnadshavare
3 jan 2023

Glada över att vi har fått plats på Guldklimpar.

"Engagerade pedagoger som tar sig tid att se varje barns unika behov och förmedlar såväl glädje som trygghet. Även ett stort plus för frekventa utflykter och statusuppdateringar så att man kan följa barnens dag. Känner oss otroligt glada över att vårt barn hamnat här."

/Anna
Personal
27 jul 2022

Skulle aldrig ha mitt barn här

Rekommenderas ej, hade aldrig valt att sätta mitt barn här.

Det stora problemet är ledning och förskolan drivs hur man behandlar personal vilket gör att all kompetent personal slutar vilket gör det extremt otryggt. Ostrukturerad har en värdegrund och styrdokument som inte är implementera i verksamheten samtidigt som man köper många nya förskolor gör att man inte löser grund problemen.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen