Omdömen

3.2
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
7 feb 2024

Fantastisk förskola!

Fantastisk förskola med engagerade lärare. Jag har har mina båda barn på förskolan och har valt att ha dem kvar där trots att vi flyttat ut ur stan. Pendlingen och trängselskatten är så värd när man vet att barnen får känna sig trygga och sedda varje dag. Lärarna jobbar aktivt med att lära barnen att hantera konflikter och vara goda vänner till varandra. Mycket fokus läggs på barnens individuella personligheter och lärande. Inomhusmiljöerna är jätteinspirerande och lärarna hittar på mycket roliga och pedagogiska aktiviteter tillsammans med barnen. Utomhusmiljöerna är inte de bästa (som det brukar vara i innerstan) men de har gjort det bästa av vad som finns. De är mycket ute (man lämnar och hämtar barnen ute) och har cyklar etc på gården som uppmanar barn till rörelse. På vintern åker de äldre barnen skridskor och under våren/hösten gör de utflykter till närliggande parker. Även utflykter till bibliotek och teater etc görs ofta. Är väldigt tacksam över att vi har fått ha våra barn på
Kaksi kieltä och rekommenderar förskolan varmt för alla!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen