Omdömen

3.7
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 apr 2024

Underbar förskola för mitt barn

Vår förskola är verkligen fantastisk! Här får barnen inte bara en högkvalitativ utbildning, utan de har också möjlighet att utforska och uttrycka sig genom olika kreativa aktiviteter som teater, musik, dans och konst. Vi ser till att barnen får uppleva många spännande kulturaktiviteter och utflykter för att bredda deras horisonter och stimulera deras fantasi.
Det är också fantastiskt att vi har tillgång till en stor idrottshall för gymnastik och lek. Det ger barnen möjlighet att röra på sig och utveckla sina motoriska färdigheter på ett roligt och aktivt sätt. Vi är verkligen imponerade av den positiva atmosfären på förskolan, där varje barn syns och får den uppmärksamhet och omsorg de behöver för att trivas och utvecklas.
Vår pedagoggrupp är också helt fantastisk! De är stabila och kompetenta och arbetar tillsammans för att säkerställa att varje barn får den bästa möjliga starten i livet. Vi är så tacksamma för den underbara förskolemiljön som vår förskola erbjuder och känner oss trygga med att våra barn är i goda händer hä
Förälder / Vårdnadshavare
22 apr 2024

Fantastisk förskola

En fantastisk förskola, tryggt och stabilt. Barnen får en bra utbildning. Förskolan har estiskt profil och barnen får ha teater, musik, dans och skapande i stor utsträckning. Likaså får barnen gå på många kulturupplevelser och utflykter. Att förskolan har gymnastik i idrottshall känns toppen. Där får de möjlighet att röra sig på stora ytor. Vi har haft barn på annan förskola tidigare och kan verkligen känna stor skillnad här. Barnen syns och har det tryggt. Pedagoggruppen är stabil och kompetent.
Förälder / Vårdnadshavare
27 mar 2021

Bästa förskolan

Kunde inte vara mer nöjd! Vårt barn trivs som fisken i vattnet! Pedagogerna är fantastiska.
Bara varma rekommendationer!
Stort plus är att det är små barngrupper och fokuset på det estetiska lärandet.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen