Omdömen

2.8
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
29 feb 2024

Fantastisk förskola

Nu förstår jag ingenting, vi har haft våra barn både på småbarns sidan och nu storbarns sidan. (en sak kan jag hålla med om att det varit några pedagoger som slutat eller blivit förflyttade inom enheten på småbarns sidan). Men alla pedagoger är JÄTTETREVLIGA, pedagogerna är tillmötesgående och gör mycket med barnen. Vi måste också säga att maten enligt vårt barn är mycket god efter bytet av mat leverantör. Vi tycker att denna kommentar är orättvis för våra fantastiska pedagoger på förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
23 feb 2024

Horribel förskola!

Fruktansvärd plats. Mer förvaring än pedagogisk verksamhet. Otroligt hemsk inskolning - ingen anknytningsperson, barnet förväntades bara lämnas och föräldrar gå - lite ” dom vänjer sig” . De barn som inskolades samtidigt och som var utom sig av oro och smärta pga separationen med föräldrar som lämnar tröstades inte ens! Det var också stora osämjor mellan de anställda och märkliga hierarkier. Någon tyckte att den ägde större pondus bara för att den var så kallad pedagog, fast andra i personalen utan den här simpla utbildningen var tusenfalt gånger bättre på att se barn, barnperspektiv, vara inkännande samt förstå barn. Helt otroligt att vi går på det här narrativt kring att en pedagog är bättre! Jag har hellre snälla träffa vuxna utan den etiketten varje dag än en nyexad typ med pedagogutbildning men noll känsla eller insikt kring barns behov och individuella förmågor.
Det fanns barn på lotten som uppenbart inte var omtyckta &
Som behandlades väldigt väldigt illa alternativt ignorerades. Särskilt en flicka ansågs svår, det var uppenbart att hon bara mådde dåligt.
Materialen & leksakerna var horribla, fanns knappt någonting! Allt gammalt och slitet! Inget fint pyssel eller projekt på väggar ens. Exempelvis 4 bollar på 11 små små barn. Ingen som helst planering. Inga roliga utflykter såsom teater utflykt mm , urkass mat!!!!!!!! Jag skulle aldrig själv äta den! Varför ska då mitt älskade barn göra det?
Personal som bara verkar vilja ha lön och inte gillar barn så värst.
De skrek på barnen, stängde dörrar så föräldrar inte skulle höra gråt, snäste åt barn generellt…när
Barn var ledsna ignorerades barnen och fick sedermera trösta sig själva vid ett flertal tillfällen. De barn som var inskolade och hade gått ett tag hade förmodligen ingenting att jämföra med och hade så sedermera vant sig, vi tyckte så synd om dessa barn och deras föräldrar som förmodligen inte sett allt vi såg. (Vi anmälde händelserna !) personalen stod också i klungor och snackade mest när
Barnen var ute. NOLL engagemang!!!!
Slutligen så skulle jag alltså inte ens ha en vandrande pinne placerad på den här förskolan! Aldrig! Det Plus allt som skett tidigare kring bortglömda barn, barn inlåsta, tidigare kommentarer här mm mm . Ha barnen hemma! Förlora hellre pengar än sätt dina barn här ens en sekund!
Förälder / Vårdnadshavare
27 jun 2023

Inte att rekommendera

Personalen kommer och går.
Dålig kommunikation Inte alls tillmötesgående eller inkluderande som vårdnadshavare och noll flexibilitet.
Vissa verka tror att den är en övervakare av ett fångläger och försöker hitta sätt för att göra så lite som möjligt istället för en förskollärare som leka och är med barnen.
Förälder / Vårdnadshavare
2 nov 2020

Bra förskola

Bra liten förskola. Barnen trivs.
Förälder / Vårdnadshavare
6 okt 2020

Liten fsk som rekommenderas

Bra liten förskola med bara två avdelningar. Fin och kreativ gård. Det görs även utflykter till skogen och andra lekparker ibland. Haft barn där sen 2019 och rekommenderar absolut. En del personal plus chef byttes ut strax innan vi började där(har jag fått berättat) så tidigare problem verkar nu borta. Personalen är flexibel så inga problem att ibland lämna/hämta senare/tidigare.
Förälder / Vårdnadshavare
8 apr 2019

Fruktansvärd

Skulle inte rekommendera den här förskolan till någon.
Hade mitt barn på Kotten i två månader (2018) men det var under all kritik. Så pass att jag sa upp platsen nästan på en gång. Ingen som helst kommunikation mellan pedagogerna, mitt barn hittades i parken utanför förskolan av en förbipasserande tant, jag och mitt barn blev lämnade ensamma tillsammans med alla barn i närmre 30 min på gården. Ingen av pedagogerna kunde svara på vart de hållit hus när jag ifrågasatte, en förskollärare höll på att somna på samlingen. Allt det här skedde bara under inskolningsveckan.
Mitt barn började även kissa på sig vilket aldrig tidigare hänt.
Ingen som helst verksamhet. Upplevde ibland att pedagogerna bara var där för att få lön.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen