Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.5
Baserat på 8 omdömen och 120 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
12 mar 2021
4.9

Engagerad personal - rekommenderar!

Superhärligt föräldrakooperativ! Min son har gått här drygt ett år och utvecklas massor. Vi har haft perioder med lättare och svårare lämningar och personalen har alltid hanterat bra och bemött barnet och oss fint. Engagerad personal som bryr sig om barnen.

Många kulturevanemang (tror barnen haft teater/allsångsuppvisningar) 2-3 gånger senaste halvåret (utomhus givet covid-19), väldigt uppskattat och kul! Annars många olika aktiviteter på dagarna, exv. utflykter, experiment av olika slag, hinderbana, rörelse, sångstunder, högläsning, olika pyssel... Ute varje dag förmiddag och eftermiddag och ibland äts lunch/mellis ute (i somras grillade kocken på gården flera gånger, väldigt mysigt!).

Kooperativformen skapar extra gemenskap! Skönt att städ, matlagning m.m. sköts av personal.
Förälder / Vårdnadshavare
13 jan 2021
5.0

En förskola med glada och trygga barn.

Stor gård, personal som trivs och jobbat länge, bra variation av aktiviteter och projekt. Framförallt är den trygg och alla barn känner sig uppmärksammade vad jag förstår, i alla fall vårat barn. Engagerad rektor och harmonisk stämning.
Egen kock som lagar mat från grunden, i så stor mån säsongsbaserad!
Förälder / Vårdnadshavare
1 okt 2020
5.0

Hemtrevlig förskola med inriktning på rörelse

Familjär förskola med fantastisk personal, vällagad mat och fin utegård i skyddat läge. Sedan hösten 2020 inriktad på rörelse och fysisk aktivitet, vilket barnen älskar.
Förälder / Vårdnadshavare
21 sep 2020
4.9

En familjär förskola på Södermalm

En trygg förskola i familjär miljö med superfin personal och egen kock som lagar fantastisk mat. Glada barn och engagerade föräldrar bidrar till en fin stämning på förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2020
4.7

Väldigt nöjda föräldrar

Vår dotter har gått på krakel i 2 år. Vi valde krakel eftersom det var en stabil personalstyrka som har varit på skolan länge. Dessutom en stor gård och rymliga lokaler med massor av olika lekmöjligheter!
Kronan på verket för oss var en egen kock som lagar all mat från grunden, inga halvfabrikat!
Förälder / Vårdnadshavare
18 sep 2020
4.9

En stor förskola som känns liten

Har haft min dotter här i över ett år och är mycket nöjd över verksamheten. Lyhörda och flexibla pedagoger som har barnens bästa i åtanke. En stor utegård för barnen (sett till placering). Maten lagas från scratch av en kock som hjälper alla barn att få mat utifrån deras allergier. Förskolan är ett kooperativ med olika arbetsgrupper inom olika områden, vilket bidrar till en gemenskap mellan föräldrarna.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2020
4.8

Vi kan varmt rekommendera denna förskola

Vi har haft vår dotter på förskolan i ca 2,5 år och vi är mycket nöjda. Hon lär sig massor och i en rasande fart. Utöver detta ett fint och personligt bemötande, bra mat och möjligheter att som förälder påverka verksamheten. Vi kan varmt rekommendera denna förskola.
Förälder / Vårdnadshavare
21 aug 2020
5.0

Fin personal och glada barn!

Mysigt, lagom stort föräldrakooperativ men fin personal, bra utegård och fina lokaler. Viktigast för mig är bemötandet av mitt barn och jag är nöjd med flexibilitet under inskolningen och lyhördheten mot barnet. Eftersom det är ett föräldrakooperativ är det en fördel om man är beredd att engagera sig i någon form (dock sköts städning/matlagning/vikariat av proffs och inte föräldrarna, som däremot förväntas bidra med tid för fix av exv. inomhus- eller utomhusmiljön, styrelseengagemang eller liknande under barnets tid på förskolan).

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis