Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
8 omdömen
Resultat omdömen
4.5
Utmärkt
8
0
0
0
0

Engagerad personal - rekommenderar!

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 12 mars 2021
Förälder / Vårdnadshavare · 12 mars 2021
Superhärligt föräldrakooperativ! Min son har gått här drygt ett år och utvecklas massor. Vi har haft perioder med lättare och svårare lämningar och personalen har alltid hanterat bra och bemött barnet och oss fint. Engagerad personal som bryr sig om barnen.

Många kulturevanemang (tror barnen haft teater/allsångsuppvisningar) 2-3 gånger senaste halvåret (utomhus givet covid-19), väldigt uppskattat och kul! Annars många olika aktiviteter på dagarna, exv. utflykter, experiment av olika slag, hinderbana, rörelse, sångstunder, högläsning, olika pyssel... Ute varje dag förmiddag och eftermiddag och ibland äts lunch/mellis ute (i somras grillade kocken på gården flera gånger, väldigt mysigt!).

Kooperativformen skapar extra gemenskap! Skönt att städ, matlagning m.m. sköts av personal.

En förskola med glada och trygga barn.

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 13 januari 2021
Förälder / Vårdnadshavare · 13 januari 2021
Stor gård, personal som trivs och jobbat länge, bra variation av aktiviteter och projekt. Framförallt är den trygg och alla barn känner sig uppmärksammade vad jag förstår, i alla fall vårat barn. Engagerad rektor och harmonisk stämning.
Egen kock som lagar mat från grunden, i så stor mån säsongsbaserad!

Hemtrevlig förskola med inriktning på rörelse

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 1 oktober 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 1 oktober 2020
Familjär förskola med fantastisk personal, vällagad mat och fin utegård i skyddat läge. Sedan hösten 2020 inriktad på rörelse och fysisk aktivitet, vilket barnen älskar.
100%
ger betyget bra eller utmärkt till
Särskilt stöd
Visa alla resultat

En familjär förskola på Södermalm

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 21 september 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 21 september 2020
En trygg förskola i familjär miljö med superfin personal och egen kock som lagar fantastisk mat. Glada barn och engagerade föräldrar bidrar till en fin stämning på förskolan.

Väldigt nöjda föräldrar

4.7
Förälder / Vårdnadshavare · 20 september 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 20 september 2020
Vår dotter har gått på krakel i 2 år. Vi valde krakel eftersom det var en stabil personalstyrka som har varit på skolan länge. Dessutom en stor gård och rymliga lokaler med massor av olika lekmöjligheter!
Kronan på verket för oss var en egen kock som lagar all mat från grunden, inga halvfabrikat!

En stor förskola som känns liten

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 18 september 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 18 september 2020
Har haft min dotter här i över ett år och är mycket nöjd över verksamheten. Lyhörda och flexibla pedagoger som har barnens bästa i åtanke. En stor utegård för barnen (sett till placering). Maten lagas från scratch av en kock som hjälper alla barn att få mat utifrån deras allergier. Förskolan är ett kooperativ med olika arbetsgrupper inom olika områden, vilket bidrar till en gemenskap mellan föräldrarna.

Vi kan varmt rekommendera denna förskola

4.8
Förälder / Vårdnadshavare · 1 september 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 1 september 2020
Vi har haft vår dotter på förskolan i ca 2,5 år och vi är mycket nöjda. Hon lär sig massor och i en rasande fart. Utöver detta ett fint och personligt bemötande, bra mat och möjligheter att som förälder påverka verksamheten. Vi kan varmt rekommendera denna förskola.

Fin personal och glada barn!

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 21 augusti 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 21 augusti 2020
Mysigt, lagom stort föräldrakooperativ men fin personal, bra utegård och fina lokaler. Viktigast för mig är bemötandet av mitt barn och jag är nöjd med flexibilitet under inskolningen och lyhördheten mot barnet. Eftersom det är ett föräldrakooperativ är det en fördel om man är beredd att engagera sig i någon form (dock sköts städning/matlagning/vikariat av proffs och inte föräldrarna, som däremot förväntas bidra med tid för fix av exv. inomhus- eller utomhusmiljön, styrelseengagemang eller liknande under barnets tid på förskolan).
100%
ger betyget bra eller utmärkt till
Utomhusmiljö
Visa alla resultat

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola
FATBURSBRUNNSGATAN 8, 11828, Stockholm
070 961 55 80