Omdömen

3.2
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 feb 2020

Fruktansvärt misskött ställe

Enda positiva med detta ställe är att utemiljön är fin. Vi har tyvärr ingen bra erfarenhet av denna förskola, det var ren katastrof. Det började med att de var otydliga med information om öppetider innan vi började, trots att de skickat ut en infoblad samt att jag ringt och de verifierat att de stängde 17.30 och 18 vid behov. Trots detta visade det sig att de stängde kl 17 varje dag och jag fick kommentarer som att "vi är en liten förskola och har begränsade resurser, vi kan inte ha öppet för bara ett barn".Tilläggas ska att jag har normala kontorstider men skulle inte kunna hinna tid innan 17 för att hämta. Jag förklarade att de fick hålla de tider de lovat så det gjorde dem, men det var oproffsigt att de klagade på mina tider då vi aldrig skulle ha accepterat platsen om det inte fungerade praktiskt med jobbet. Personalen verkade underbemannad och det verkade kaosartat varje gång man lämnade barnet, ingen kom och mötte och hälsade. Detta kan att ha att göra med att personalen själva fick sköta kökssysslor; duka, ta fram frukost och mellanmål samt servera lunchen. Vid ett par tillfällen ringde de och bad oss hämta barnet trots att det visade sig att hen inte var sjuk. Trots att hen glatt kom springandes, inte hade haft feber eller uppvisade sjukdomssymptom så sa en pedagog: ja, eftersom ni nu går hem så förväntar vi os att XX stannar hemma imorgon (detta var på förmiddagen).Överlag var det få i personalen som var utbildade. Lokalerna är gamla och slitna, men just detta hade man kunnat ha överseende med om allt annat fungerade som det skulle. Jag sa upp min plats efter två månader efter en incident där en i personalen förklarat att tre i personalen hade fått vara med att hålla fast och klä på mitt barn för att hen protesterade och inte ville gå ut och nu låg hen bara och stirrade vagnen. Hen hade blivit jätteledsen när detta hände och min enda tolkning var att hen låg i vagnen för att hon var chockad och antagligen rädd. Jag blev skärrad och sa att ni borde gett hen en minut eller två så hade hen säkert gett med sig. Hen brukar vara lätt att övertyga om man bara låter hen vara lite (mitt barn har även en funktionsnedsättning). Jag fick då svaret att "du måste förstå att vi även har andra barn här, vi har inte tid att ge ett barn extra tid så"..Då hade jag som sagt bett dem ge hen en minut eller två..Nej tack, sååå glad att vi kom ifrån denna misskötta förskola. Vi är nu på ett ställe där mitt barn trivs otroligt bra men fantastisk personal och fantastisk förskola överlag.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen