Omdömen

3.0
Baserat på 10 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
6 nov 2022

Inte bra

Otroligt hög personalomsättning. Helt galet, har aldrig vart med om liknande. De har bytt ut alla flera ggr om. Massa olika vikarier hela tiden. Ingen trygghet för barnen.
Personal
19 feb 2022

Förtyck av ledning

Min kommentar och många andras kommentarer togs bort av någon anledning. Mycket märkligt.
Är det ledningen som försöker dölja hur det står till?
Jag skrev om tysdnadskulturen på förskolan. Att medarbetare inte får säga hur det verkligen ligger till för föräldrar och att rektor och biträdande sparkar trogna medarbetare som jobbat där länge.
Jag uppmanade föräldrar att be om nöjdhetsenkäten från personal så får se hur verkligheten är. Ingen trivs med den nya ledningen.
Förälder / Vårdnadshavare
10 dec 2021

Väldigt nöjda!

Vi hade inte hört så bra om Pysslingen innan vårt barn började men är så glatt överraskade och kan inte tänka oss en bättre förskola. Personalen är mycket trevliga och engagerade, inte bara när det gäller barnen i ”sina egna” grupper. De är ute på den stora gården mycket om dagarna och hittar på roliga aktiviteter varje vecka. Ett stort plus är att vi som föräldrar får uppdateringar om hur de har det varje dag genom skolans app.
Förälder / Vårdnadshavare
28 nov 2021

Mycket bättre än ryktet!

Jag har ett barn som är 2,5 år på Pysslingen, Långholmen och var i början kritisk till framförallt hur ledningen skötte kontakten med oss föräldrar och ibland även personaltätheten. Nu har ledningen förändrats och jag tycker jag att skolan fungerar superbra! Personalen är fantastisk och de känns som att de verkligen trivs på jobbet vilket förstås påverkar hela känslan för förskolan. Vi har valt att stanna trots att vi nu fått erbjudande om plats på den populära förskola vi tidigare önskat och stått i kö till.
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2021

Jättenöjda!

Vi är jättenöjda. De satsar verkligen på barnen och är väldigt professionella. Man får många uppdateringar så att man som förälder får en fin inblick i vad ens barn gör om dagen.
Förskolan ligger fint på Långholmen med en bra egen går och närhet till små utflykter i naturen.
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2021

Ny ledning som tagit tag i problemen

Vi är jättenöjda med Pysslingen Långholmen. Denna förskola har haft dåligt rykte i några år och vi var därför ganska skeptiska när vi fick plats här. Men det visade sig att det blev mycket bättre än vi hade trott. Vårt barn trivs jättebra, hen känns lugn och trygg och det är sällan problem vid lämning men ofta svårt att slita sig därifrån när vi hämtar vilket vi tolkar som positivt. Pedagogerna är fantastiska och vi har inte haft oturen att någon pedagog i gruppen slutat under den tid vi haft vårt barn här. Tydligen byttes hela ledningen ut hösten 2020 och enligt vår uppfattning verkar mkt ha förändrats till det bättre sedan dess - det är också något vi hör från andra vårdnadshavare som haft barn här längre, att de upplever en tydlig förbättring sedan ledningen byttes ut.
Sebastian  Larsson
Förälder / Vårdnadshavare
21 maj 2021

Väldigt nöjd och glad pappa

Jättefin, tillgänglig och kompetent personal. De hittar på så mycket kul med barnen och förskolan ligger väldigt fint till och även förskolan i sig är toppen. Finns massor av kul för barnen att leka med. Supernöjd helt enkelt!
Förälder / Vårdnadshavare
1 jun 2020

Hög personalomsättning

personalomsättningen är skrämmande hög och det är olika personer som hoppar runt mellan de olika avdelningarna i en ständig ringdans. Det finns några fantastiska fina pedagoger som gör sitt bästa i en omöjlig organisation där de hela tiden är underbemannade.
Vidare verkar ledningen helt ointresserad av att hantera de många problem som påtalats av föräldrar flera gånger.
Det är oklart om det ”bara” är skolans rektor som är inkompetent eller problemen ligger högre upp i hierarkin. Om du söker kontinuitet och en trygg miljö för ditt barn, välj en annan förskola.
Förälder / Vårdnadshavare
14 maj 2020

Otrygga barn

Stor omsättning på personal. Under 3 år har all personal bytts ut. Ersätter med gymnasieelever. Går aldrig utan för gårdsplanen fast de befinner sig på fantastiska Långholmen. Hemsk ledning som mer fokuserar att ta fram styrdokument och att ta in billig outbildad personal än som stöttar den personal som finns där. Inga kulturella aktiviteter erbjuds barnen eller dialogen med föräldrar.
Förälder / Vårdnadshavare
4 mar 2020

Undvik

Lagerhylla för barn. Noll aktivitet, barn övervakas inte. De minsta har utegångsförbud vid regn då personal är underbemannade och kan inte garantera deras säkerhet vid vattenpölar etc etc.
Personal och ledning står och tittar på och gör absolut noll för att saker och ting ska bli bättre.
ALSTAVIKSVÄGEN 21 LÅNGHOLMEN, 11733, Stockholm
46 8 649 23 10

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen