Omdömen

3.8
Baserat på 7 omdömen och 58 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 apr 2022

Rekommenderas!

Snart lämnar vi Borgen för en ny förskola men vi har trivts väldigt bra och vår son började här feb 2020. Både små- och storbarnsavdelningarna har fungerat väldigt bra. Det enda som kunde har varit mer förberett var flytten upp till storbarnsavdelnigen. Vi upplevde att informationen var bristfällig, vem som var mer ansvarig för honom och vilka rutiner de har där. Kan avhjälpas enkelt med ett mail som går ut till alla när det är dags att flytta upp.

Det här är en stor förskola med många avdelningar. Pedagogerna hjälper varandra över gruppgränserna och vi och vår son har känt oss trygga med att de slår ihop grupper vissa dagar och han får vara med andra än sina normala pedagoger.

Vi rekommenderar verkligen denna förskola och byggnaden och lokalerna är verkligen superfräscha!
Förälder / Vårdnadshavare
29 okt 2021

Rekommenderar ej förskolan

Gillade förskolan ett tag men efter flertalet påtalade brister i verksamheten kan jag inte längre rekommendera förskolan. Konfliktfylld miljö med inslag av våld där verksamheten inte har förebyggande rutiner för att situationer inte ska uppstå igen. Bristfällig kommunikation mellan pedagoger, rektor, huvudman och vårdnadshavare. Inga lärdomar dras tyvärr.
Förälder / Vårdnadshavare
26 feb 2021

Toppenbra förskola

Toppenbra förskola. Lyhörda pedagoger. Härliga lärmiljöer. Bra anknytning till läroplanen. Stimulerande. Många bra aktiviteter. Båda barnen har stormtrivts!
Förälder / Vårdnadshavare
26 feb 2021

Vi trivs!

Våra barn har fantastiska pedagoger och får tillbringa dagen i en kreativa, mysig, spännande inomhusmiljö som förändras hela tiden och som anpassas efter barnens intressen. Tips är att kolla på förskolans instagramkonto. Visst skulle gårdarna kunna vara lite roligare och erbjuda mer utmanande klätterställningar etc men våra barn är glada när de går till förskolan på morgonen och glada när de kommer hem.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jan 2021

Bra förskola med personlig känsla

Vi hade våra barn under 3 terminer på förskolan, till en början något stökigt men efter att ledningen byttes upplevde vi att förskolan utvecklades till en härlig miljö för våra barn!

Tydlig fokus på pedagogik och stora gårdar med fina möjligheter till lek och rörelse!

Upplevde att alla i personalen visste vem man var även om våra barn inte gick på ”deras” avdelningar.
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2020

Vi trivs toppen!

Vi var nyinflyttade till Sköndal och valde denna förskola och har varit väldigt nöjda sedan start. Det var vår första inskolning och vi märkte snabbt hur vår son trivdes med alla pedagoger. Pratar om dem hemma! Det är en stor förskola vilket även underlättar vid frånvarande personal då de överlappar mellan avdelningarna och barnen känner sig trygga med flera vuxna. Barnen får även träffa och leka med de andra avdelningarna, alltid roligt med fler kompisar!
Förälder / Vårdnadshavare
2 sep 2020

Förskolan Lilla Sköndal - Borgen - Avd Ugglan

Vår son går på Ugglan och gör nu sin andra termin. Vi är mycket positiva trots att våren inte blev som någon tänkt sig. Men pedagogerna hanterade det hela mycket bra och nu när det lagt sig tycker vi de hittat en bra struktur och vi känner oss väldigt trygga med förskolan!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen