Omdömen

4.0
Baserat på 15 omdömen och 128 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 aug 2022

Bästa Förskolan!

En underbar förskola med en ljuvlig/varm miljö både inne och ute. Är så glad att jag går där med mitt barn. Har erfarenhet från många olika förskolor, Lindén är bäst! All personal är mycket kunniga/pedagogiska och det ser verkligen mitt barn varje dag!! Tack!
Förälder / Vårdnadshavare
11 jan 2022

Usel förskola och miljö

Helt usel förskola som har en styrelse som drivit ekonomin i botten. Man har dragit in på personal, öppet tider och städning. Osanitär miljö både inne och ute. Dålig läroplan. Håll era barn borta härifrån.
Förälder / Vårdnadshavare
18 aug 2021

Fin och personlig förskola

En väldigt fin och personlig förskola med hög personaltäthet, varma och trygga pedagoger som gillar sitt jobb. Vi är väldigt nöjda med förskolan och känner stor tillit och trygghet till pedagogerna. Förskolan använder en app som gör det väldigt smidigt och tillgängligt att kommunicera med pedagogerna vid behov. Förskolan har även en fin innergård som ger goda möjligheter för barnen att upptäcka och leka där man både lämnar och hämtar barnen.
Förälder / Vårdnadshavare
24 jun 2021

Fantastisk & Saknad!

Vi saknar Linden än idag! Snart 1 år sedan vi flyttade från Stockholm och det går knappt en dag utan att vi tänker tillbaka på den fantastisk miljö våran son hade på Linden! Pedagoger och rektor som är så närvarande att men själv och allt rutomkring alltid hamnar i andra hand! Men visst är det väl så man vill ha det, ens barn det viktigast och käraste man har som ständigt får vara i fokus! Med erfarenhet från flera förskolor i olika städer har jag aldrig stött på något som kommer i närheten av den trygghet man får av pedagoger, rektor och lokaler på förskolan Linden! Jag önskar att alla fick möjligheten att ha sina barn i en sådan miljö!
Förälder / Vårdnadshavare
24 jun 2021

Fantastisk förskola

Linden är en fantastisk förskola. Liten, mysig och trygg med engagerade pedagoger och förskolechef. Här får barnen en pedagogisk, stimulerande och rolig förskoletid. Rekommenderas varmt!
Förälder / Vårdnadshavare
24 jun 2021

En förskola att varmt rekommendera!

Jag tycker att det bästa med Linden är personalens genuina engagemang och intresse i barnen och deras utveckling. Den personaltäthet som förskolan erbjuder med två pedagoger på de sex minsta barnen har gett vår dotter en fantastisk möjlighet att utvecklas i en trygg och stimulerande miljö. Ett stort plus är såklart även den fina innergården!
N/A
29 apr 2021

Välj inte denna förskola!

Välj inte denna förskola.

Dom har världens bästa möjlighet att göra den bästa förskolan men pga rektorns misslyckade ledarskap används 85% av föräldrarnas stödresurser till att underlätta lärarnas vardag och frigöra rektorn till att sitta med sina planeringar istället för att skapa gynnsamma pedagogiska förhållanden för barnen. Planeringen i fråga slutar ofta i att barnskötarna blir ombedda att ringa runt till föräldrar i hopp om att barnen ska stanna hemma pga ”bristande resurser” trots att de har rätt att komma dit samt att resurserna borde räcka till alla. Denna förskola har en tydlig ”inne i värmen och ute i kylan”- uppdelning både bland barnen och föräldrarna.

Bilden som porträtteras utåt speglar överhuvudtaget inte förskolans vardag.

Ovälkomnande miljö där rektorns personliga värderingar och åsikter avgör vilken plats i den sociala och pedagogiska miljön ditt barn kommer att få. Långt ifrån lika för alla.

Den bästa dagen på förskolan Linden var dagen då vi slutade.

Nu har vi bytt förskola och skillnaden är som natt och dag!
N/A
5 mar 2021

Bästa Förskolan!

Varm pedagogisk personal! Kunnig, pedagogisk Rektor som är mån om alla barn och pedagoger har det bra!
Förälder / Vårdnadshavare
15 sep 2020

En fin förskola

Jag tycker att det bästa med Linden är de mjuka kompetenta och inkännande pedagogerna. De möter barnen på deras nivå och ger dem möjlighet att utvecklas i en trygg och stimulerande miljö. Det lilla sammanhanget och föräldrakooperativet skapar närhet till barnens vardag.
Förälder / Vårdnadshavare
14 sep 2020

En fin förskola

Jag tycker att det bästa med Linden är de mjuka kompetenta och inkännande pedagogerna. De möter barnen på deras nivå och ger dem möjlighet att utvecklas i en trygg och stimulerande miljö. Det lilla sammanhanget och föräldrakooperativet skapar närhet mellan föräldrar och barn.
Förälder / Vårdnadshavare
7 sep 2020

Trygg, liten och härlig förskola

Om man vill ha en liten trygg förskola där alla barn och föräldrar känner varandra så är Linden perfekt. Mitt första barn har trivts fantastiskt bra, så självklart kommer hennes lillasyster också börja på förskolan Linden. Glada och harmoniska barn!
Förälder / Vårdnadshavare
16 mar 2020

Härliga förskolan Linden

Härlig förskola som utvecklar och stimulerar mitt barn. Liten barngrupp med trevliga och duktiga pedagoger. Ser fram emot att mitt barn går på Linden i många år till, vilket mitt barn gör också. Rekommenderas starkt!
Förälder / Vårdnadshavare
16 mar 2020

Grym förskola

Liten och personlig förskola som drivs som föräldrakooperativ.
Vårt barn trivs jättebra och vi rekommenderar starkt förskolan till andra!
Egen innergård, där barnen trivs att leka.
Förälder / Vårdnadshavare
16 mar 2020

Underbar förskola!

Mitt barn trivs superbra och utvecklas på denna lilla trygga skola. Duktiga pedagoger. Rekommenderas!
Förälder / Vårdnadshavare
16 okt 2019

Undvik förskola.

Om ni vill att era barn ska ha det bra välj inte denna förskola. Rektorn styr förskolan med micro management. Finns ingen pedagogi o informationen man får på visning stämmer inte överens med verkligheten. De finns inget aktivitetsplan. O när det bli sämre väder så är det inte även om de har en underbar gård o korta avstånd till natur o parker så nyttjas de knappt. Väldigt många som slutar på förskolan. Både lärare o barn. Rektorn säger till de anställda öppet framför både barn o föräldrar.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen