Omdömen

2.4
Baserat på 6 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 feb 2024

Dem kämpar!

Har inte alls samma uppfattning som tidigare skribenter! Upplever att flera personal verkligen lägger sitt hjärta och själ i förskolan (finns säkert några mindre bra men tyvärr är det nog så överallt....). Barnen får fina upplevelser och är ute mycket. De trivs på förskolan och längtar dit!

Jag ser dock att det blivit sämre senaste tiden - tyvärr i samma veva som det bestämdes att det skulle in fler barn på liten yta! Det här kan ju inte personalen lastas för, jag ser ju att de kämpar! Tyvärr är de antagligen belagda med munkavel av ledning så de säger inte hur illa det är.... Lokalerna är som de är, men om det skulle satsas på att rustas upp är de ju fantastiska - vilken dröm med egen gympasal! Är kanske så att det är ledningen som skulle ha en spark eller två!?
Annat
18 mar 2023

Fruktansvärt

Rent livsfarligt. Barnen ska inte kunna slå halvt ihjäl sig. Under ALL kritik. Och ledningen, går inte ens att beskriva med ord… Byt ut hela ledningen omedelbart och hoppas det kommer in andra vettiga personer som kan få ordning på förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
13 mar 2023

Stort engagemang

Känner inte igen övriga skribenters kommentarer. Har haft mitt barn där i två år och har upplevt stort engagemang från personalen att göra så mkt som möjligt med dom förutsättningar dom har. Dock har det varit turbulent under höstterminen med stor personalomsättning vilket försvårar så klart att driva större projekt med barnen. Självklart finns det säkert förbättringspotential men jag upplever att problemen ligger hos ledningen och inte personalen på förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
6 feb 2023

Under all kritik

Den sämsta förskolan man kan sätta sitt barn i. Ingen pedagogik, små skitiga lokaler, barnen får inte stimulans och utveckling. Personalen är ointresserad och på helt fel ställe. Finns några personal som verkar ok, men väldigt många rötägg på fel ställe. Hoppas verkligen rektorn tar tag i hela situationen på förskolan för barnens skull. Som sagt, vill inte att mitt barn fortsätter utan kommer byta förskola så fort jag bara kan.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jan 2023

Struligt och rörigt

Kan bara instämma med personen som skrivit tidigare. Det jag vill tillägga är att all form av struktur/planeringen var obefintlig. Ingen visste vad som skulle göras, när det skulle göras, samt vem som skulle göra det.
Förälder / Vårdnadshavare
16 aug 2022

En förskola med stor potential, men tyvärr oengagerad personal.

I grunden är det jättefint läge och fräscht o rent, med stora ytor för barnen. Men jag har tyvärr ett par grejer som inte är så bra i den dagliga verksamheten. Det finns ett gäng fröknar som är helt underbara, men tyvärr finns det ett par rötägg. Det är väldigt lite som händer i lokalerna, barnen har inte riktigt samma möjlighet till lärdom, utforskande och nyfikenhet som många andra förskolor har. Genom att exempelvis projektarbeten som aldrig slutförs. Dem började jobba med kroppen förra terminstarten, och fyllde på en människokropp som satt på en garderob 1.5meter hög, med ett organ i taget. Den slutade fyllas på efter 2 månader ca, den fick ögon, hjärta, lungor, revben, hjärna och några artärer i kroppen. Bara en sånn sak är ju under all kritik.

Det finns som sagt några helt underbara lärare, men rötägg också. Det kan handla om attityd gentemot föräldrar, att de sitter o fikar på bänkarna framför Barnen. Eller som i juni satt dem i strandstolar o jobbade på brännan, det är under all kritik, en förälder skal känna sig trygg med att barnet inte far illa i skolan. Och flera andra får ta större ansvar för att vissa inte gör sitt jobb till fullo. Det finns även stor en skolgård med uppmålad väg i asfalten ocv stor snadlåda med tak!. Med cyklar bilar etc. Och så har dem ju en lite inhägnad till, där finns rutschkana, gungor och lite roliga grejer, EX ett tåg byggt i trä i storlek med en lekstuga. Men den här "innergården" får dem knappt använda, anledningen är att det blir för mycket spring. Men i själva verket är vissa för lata för att ens leka på stora gården.

Det kunde varit mycket bättre med rätt arbetsmoral och flera lärare som verkligen brinner för att utveckla barnen, och ge dom verktygen för att alltid vara nyfikna och våga testa saker!

Det blev en lång text, men jag tycker det är viktigt eftersom det är mycket som är dåligt eller mindre bra.
Speciellt när Valkebo förskolornas motto är " För barnens bästa". Det finns mycket att slipa på innan äger det mottot, och jag hoppas det blir bättre!
FÖRSKOLAN MARÅSVÄGEN 15 VÄSTERLÖSA, 59047, Vikingstad
46 13 832 20

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen