Omdömen

3.9
Baserat på 7 omdömen och 59 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
20 apr 2023

Opedagogisk hantering på Mejeriet. Ledsen liten pojke

Jag var i lekparken idag med min son och en av Mejeriets manliga pedagoger drog hårt i ett av barnen och utdelade kritik till pojken inför alla. Barnet blev märkbart nedtryckt och ledsen. Det var otroligt opedagogiskt gjort mot barnet vilket jag påtalade till honom. Han hånskrattade och sa att han inte gjorde något fel. Barnet var ledsen och sa att pedagogen dragit honom i armen och pedagogen viftade bort det och sa bara nej nej.

Jag tröstade sedan pojken och sa att han var en snäll och fin pojke och ingen får dra honom så i armen!

Jag uppmanar alla att vara uppmärksamma på hur era barn mår som går på Mejeriet! Framförallt ställ frågor om denna manliga pedagog.
Förälder / Vårdnadshavare
8 dec 2020

Fantastisk förskola

Förskolan Mejeriet är en underbar plats både för barn och dess föräldrar. Engagerade pedagoger och en riktig kock gör våra barn till positiva individer!
Förälder / Vårdnadshavare
13 nov 2020

Engagerad förskola med roliga aktiviteter

Min son får väldigt bra aktiviteter på denna förskola och de har alltid bra utflykter och projekt på gång. Nästan så man själv skulle vilja vara med!

När min son vart ledsen och tex ramlat berättar han om det hemma samt vem i personalen som tröstar.

Jag märker på min son att han är trygg på förskolan och tycker om all personal.

Ett plus är att personalen är ett gäng med olika personligheter, kön, ålder och kulturer vilket också är berikande för barnet. Ett stort hjärta för barn har de alla gemensamt.
Förälder / Vårdnadshavare
15 okt 2020

Underbara pedagoger och fantastisk förskola

Har bara gott att säga om förskolan. Pedagogerna är så oerhört engagerade och kompetenta. Miljöerna är kreativa och uppmuntrar till nyfikenhet och lärande. Den egna kocken är fantastisk och maten är ljuvlig. Barnen är glada och full av bus precis som det ska vara. Min dotter är så glad vid varje lämning och hämtning. Hon älskar verkligen sina pedagoger och känner sig trygg med dom, sina kompisar och miljön. Hon lär sig nya saker och utvecklas i sitt lärande och vi märker att nyfikenhet i lärande uppmuntras både motorisk, kunskapsmässigt och språkmässigt. Det gör mig glad som förälder att veta att mitt barn är trygg och glad. Jag är så glad och tacksam för att vi har förmånen att gå just på förskolan mejeriet. Har inte stött på så engagerad personal någon annanstans. Tack till personalen på förskolan. Ni är så viktiga för att vi som föräldrar ska känna oss trygga och ni gör ett sånt fint jobb med att ta hand om våra barn och se till att dom mår bra, är glada och nyfikna i lärande. Vi är er så tacksamma!
Förälder / Vårdnadshavare
15 okt 2020

Underbara pedagoger och en fantastisk förskola

Har bara gott att säga om Mejeriet förskola. Det är så oerhört engagerad och kompetent personal som genuint bryr sig om barnen. Som förälder känner man sig alltid trygg att lämna över sitt barn i deras omsorgsfulla händer. Pedagogerna är alltid glada och oerhört engagerade i barnen. Dom är pedagogiska, lugna, snälla och oerhört fina mot barnen. Min dotter är så glad varje lämning och hämtning och jag upplever att hon verkligen älskar sina pedagoger och känner sig trygg med både dom och kompisarna och miljön. Det är det enda en förälder kan önska sig. Trygga, glada barn som lär sig nya spännande och fina saker tack vare en fin pedagogik och kreativa miljöer. Tack till alla engagerade och kompetenta pedagoger på förskolan. Ni är så viktiga i våra barns liv. Vi är er tacksamma.
Yalda Mirbaz
Förälder / Vårdnadshavare
14 okt 2020

Fantastisk personal!

Jag upplever att det är en fin förskola som gör sitt yttersta att ta hand om barnen på bästa sätt. Min dotters pedagog och hennes fröken är genuint engagerade och måna om min dotters trygghet. Jag upplever att de är lyhörda och uppmärksammar barnens behov. Jag är även glad att de har varit mottagliga för enskilda önskemål som jag har framfört. Tummen upp!
Förälder / Vårdnadshavare
24 sep 2020

Fantastik förskola

Fantastisk personal och underbar verksamhet!! Bor intill och ser vilken fin verksamhet det är. Pedagogerna är engagerade och leker med barnen.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen