Omdömen

1.8
Baserat på 13 omdömen och 116 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
16 apr 2023

Funkar ej som förskola

O f a t t b a r t att personer som inte har insyn och kompetens tillåts förvalta en förskola som Pilen eftersom det är en skolform. Förskola skall bedrivas av chefer med fokus på syfte. Utstuderat elakt för personliga mål, ingen kan gissa. Placera ditt barn på en annan förskola som fattar ansvaret. Ingen garanti finns att barn respekteras nej nej. Först gäller personalens raster , förmåner , skvaller !!! Några personal hos större barn som stannat länge behöver avsluta prompt. Det existerar nämligen riktlinjer för hur barn ska bemötas. Kallas rättigheter, barnkonventionen, lag, sunt förnuft! Men huset ser väl säkert trevligt ut från utsidan.
Förälder / Vårdnadshavare
28 okt 2022

Hemsk förskola

Sorgligt vad dålig förskola…Sätt inte dina barn här! Ledningen ska inte arbeta med människor med tanke på vad man hört hur dom bemöter personalen där. Stackars pedagogerna som jobbar där och barnen som inte får rätt förutsättningar.
Personal
31 aug 2022

Särkränkande behandling är vardag

Ignorans, baktal, förtal, systematiskt bli fråntagen utrymme/plats i personalrummet/rätten att få göra sitt jobb, förlöjligande på många sätt, medvetet försvåra för att förstöra för medarbetare...

Cheferna hotar iskallt med varningar mot personal som de flesta inte vågar säga emot och tvingas skriva under att "det här har jag gjort". Men det har dom inte. Påhitt och påhopp för att tjäna pengar. Gärna i sårbara situationer. De som protesterat för att respekteera förskolejobbet och barngrupperna slutar frivilligt i rask takt. Lilla gruppen anställda som väljs ut kunde lika bra vara spioner för så får de fördelarna. Om du kommer ny till Pilen:
1. Fråga hur länge anställda jobbat så vet du direkt vem som har förmåner.
2. Fråga hur länge de jobbat på samma avdelning så fattar du att djungelns lag råder för "min avdelning"!!
3. FRÅGA cheferna vad de har för pedagogisk utbildning.

Finns tråkigt nog barn som får skäll för att förblindad personal inte längre ser. Sen finns det annan modig fantastisk erfaren personal som ser till att barnen har det bra ändock en dag i taget. Fastän de inte får lägga sig i. Hur kan personal visa agg mot barn på en förskola? Barn är fantastiska - ge dem något bättre än det här för det funkar inte. Cheferna är ju inte skolade och organisationen är löjeväckande. Men de tjänar bra med pengar.
Annat
16 aug 2022

Så mycket brister

Fin förskola men ledningen verkar inte ha någon pedagogisk utbildning eller veta vad trivsel betyder.

Fantastiskt fin förskola estetiskt,
men det finns många nackdelar med stället bla tydliga grupperingar vilket inte skapar en”vi känsla” på arbetsplatsen.
Ledning använder sig utav härskarteknik gentemot personal. De väljer sina favoriter och går du till personalrummet blir du tjenis med dem. Finns brist på ett professionellt förhållningssätt kollegialt. Hälso- miljöproblem följs inte upp, vilket resulterar i stressade/slutkörda medarbetare med hög frånvaro.

Om dessa brister inte hade funnits hade det nog varit en bra förskola! Hoppas det blir det en vacker dag.
Annat
16 aug 2022

Så mycket brister

Fin förskola men ledningen verkar inte ha någon pedagogisk utbildning eller veta vad trivsel betyder.

Fantastiskt fin förskola estetiskt,
men det finns många nackdelar med stället bla tydliga grupperingar vilket inte skapar en”vi känsla” på arbetsplatsen.
Ledning använder sig utav härskarteknik gentemot personal. De väljer sina favoriter och går du till personalrummet blir du tjenis med dem. Finns brist på ett professionellt förhållningssätt kollegialt. Hälso- miljöproblem följs inte upp, vilket resulterar i stressade/slutkörda medarbetare med hög frånvaro.

Om dessa brister inte hade funnits hade det nog varit en bra förskola! Hoppas det blir det en vacker dag.
Förälder / Vårdnadshavare
9 jun 2022

Sätt INTE ditt barn här!!!

Om du vill ha ditt barn på en förskola där han/hon kommer bli illa behandlad av pedagogerna och om du vill att personalen OCH cheferna ska prata skit om dig och ditt barn så är detta förskolan för er!
Nej men tyvärr så är detta en hemsk förskola. När jag har fått höra av annan personal att pedagogerna till mitt barn behandlar honom illa och rent utsagt mobbar honom och skyller alla bråk och allt stök på honom blev jag riktigt förbannad så att jag först inte ville tro det. Men sen när sonen blev ett år äldre och denne personal slutade började han återigen gråta varje gång han skulle till förskolan för denna fantastiska personal som sa till oss hur läget var fanns inte kvar och då säger min son på 4/5år att ”men nu har *** slutat så nu är det ingen som gillar mig längre” och då brast mitt hjärta…
Har även hört av andra föräldrar att de är oroliga över hur barnen igentligen har det på dagarna…
Så snälla för ditt barns säkerhet, sätt inte honom eller henne på Pilen, luras inte av den stora gården eller pedagogernas och chefernas fasad för den är bara ett skådespeleri som försvinner direkt pengarna kommer in
Personal
22 maj 2022

Jobba inte här!

Mobbning på hög nivå sker konstant! Ledningen bryr sig bara om pengar och älskar att snacka skit och behandla utvalda medarbetare som skit. Även en hel del personal bör inte få jobba kvar då de behandlar barnen illa och mobbar sina kollegor som faktiskt är med barnen. Endast chefernas favoriter får vistas i personalrummet då det ska snackas skit om personal, barn och föräldrar därinne…
Lön kan du räkna med att du inte får bestämma över, ledningen ger dåligt betalt för att kunna ta mer pengar till sig själva. Cheferna har ingen utbildning och det är troligtvis där det största problemet ligger.
Jobbade några år och ångrar att jag inte sa upp mig tidigare, rekommenderar inte att arbeta här!
Personal
2 apr 2022

Läroplan gäller inte

Märker föräldrar att avdelningar har förskollärare som frånvarar mer än närvaro? Ingen skolas verksamhet kan gå ihop så. Personal tar rökpaus rast handla vin till vinlotteri mera än fokus på barnen. (Vinlotteri på förskola??) Osvensk ofullkomlig barnsyn på flera avdelningar. Bli kompis med kompisarna så blir det fika i personalrummet. Resten har inget personalrum. Flera förskollärare struntar i mening med leg. och försvarar respektive revir. Behöver aldrig befatta sig med annat. En förskola måste samarbeta. Personal slutar konstant men det finns demokratiska föredömen som inte får inte yttra sig. Fackliga relationer undviks. Hoppas det kommer fram hur det går till här egentligen.
Personal
29 maj 2021

Förskollärare, välj annat arbetsplats

Problem med läroplan, demokrati, respekt, humör... Uppdelning av mitt/ditt ger konsekvenser för barnen när förskollärare ska lyda barnskötare?? Rektorn motverkar inte mobbning. Konstigt att en rektor väljer en kontorsjobbare som chef för det funkar inte. Slarv med pensionsinbetalningar , de anställdas integritet och konfidentiella uppgifter. Hann jobba många år och det är alltid någon som bemöts dåligt.
Förälder / Vårdnadshavare
17 mar 2021

Rekommenderar inte!

En hemsk förskola! Rekommenderar inte denna förskola till någon! Allt handlar om att det ska se bra ut utåt men personalen bryr sig inte om barnen och ledningen bryr sig bara om pengar.
Personal
14 mar 2021

Inte en hälsosam arbetsplats

Det finns inget samarbete på förskolan Pilen. Enstaka utvalda bestämmer allt. Då går det inte att stödja barnen i sin utveckling eller utveckla verksamhetens helhet utifrån läroplanen. Arbetslagens erfarenheter och kompetens används inte. Avdelningarnas aktiviteter styrs av den utvalda personalens viljor. Om personal påtalar brister i Pilens arbetssätt lyssnar ledningen inte och personal bemöts illa. Ledningen vill inte att förskolan ska drivas utifrån statliga regler. De vet inte hur det ska gå till.
Förälder / Vårdnadshavare
4 dec 2020

Amatörmässig

Behaglig miljö och fåtal engagerade personal. Hålls av två privatpersoner utan utbildning för jobbet. Som förälder måste du tillslut anmäla för reaktion.Ser bättre ut än vad den är men verkar inte kunna skolfrågor. Rekommenderas ej tyvärr.Men bra kock!
Förälder / Vårdnadshavare
18 jan 2020

Bästa förskolan i Stockholm

Fantastiska pedagoger! Lyhörda, alltid trevliga och tillmötesgående mot oss föräldrar. Ger barnen massor med kärlek, bus, lek och lärdom.
Plus för den stora härliga gården med många möjligheter till roliga aktiviteter.
Maten lagas på plats i förskolans kök.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen