Omdömen

3.1
Baserat på 6 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 apr 2022

Katastrof

Avdelningarna för småbarn är väldigt små med många barn, inget kreativt eller mysigt för barnen att göra. Matsalen är väldigt stor med alla 3 småbarns avdelningarna samlade så blir väldigt högljutt. Inga haklappar på så mycket förstörda och dyngsura kläder.

Inga samlingar planerade eller sångstunder, får en känsla att dom inte hinner då det är för många barn.

Utegården är väldigt tråkig med konstasfallt, någon sandlåda och en rutschkana. Thats it

Skulle inte ha mitt barn gående på denna förskolan tyvärr, väldigt tråkigt med en så ny och "modern" förskola som tyvärr blir för modern för en första plats att vara på efter att ha gått hemma med sina föräldrar hela tiden.
Förälder / Vårdnadshavare
26 maj 2021

Vi bytte förskolan för vårt barn

Stor skola med många barn och för stora barngrupper. Opersonligt
H C
Förälder / Vårdnadshavare
30 okt 2020

Förskolan i världsklass

Men hallå... vilken fantastisk förskola med så säker personal både i sitt bemötande men också i sin profession. Barnen kommer hem om berättar om allt som de gör på förskolan - toppklass
N/A
22 okt 2020

Förskolan Saga

Skulle absolut rekommendera förskolan till andra föräldrar. Pedagogerna är fantastiska och skolmiljön ger barnet möjlighet till utveckling och kreativitet. God kamratskap bland barn och gott samarbete mellan pedagogerna.
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2020

En toppen förskola!

Jag har ett barn på 4 år som går på förskolan. Hela familjen är himla nöjda med förskolan Saga, personalen och miljön. Min lille älskar att vara på förskolan vilket gör mig trygg som förälder.

Vi är jättenöjda med pedagogerna vilka är fantastiskt duktiga på sitt arbete. De är lyhörda och otroligt tillmötesgående. Miljön är vi också nöjda med, den ger barnet möjlighet till utveckling av fantasi och skapande.

Barnen erbjuds utomhus- samt inomhusaktivieter. De har nära till Kala höjden vilken de också besöker ofta.

De jobbar mycket med tekniken och lär barnen använda den via lek. Pedagogerna är också lyhörda till barnens intressen och har olika teman som de jobbar med baserat på vad barnen vill vilket jag tycker är jättefint.

Det märks också att pedagogerna samverkar mellan varandra på avdelningarna, de hjälps åt ute på gården till exempel.

Kort och gott - en toppen förskola :)
Förälder / Vårdnadshavare
7 okt 2020

Förskolan Saga

Stor förskola och stora barngrupper.

Småbarnsavdelningarna 1-2 åringarna är 12 st med bara 2 pedagoger. Vilket känns som fruktansvärt ur säkerhets aspekt och för pedagogernas bästa också. Lokalerna är väldigt små och trånga speciellt på småbarn, små rum, miljön inomhus är kal, steril och tråkig. Stor eloge till personalen som ändå försöker. På övervåningen har de en stor ateljé som inte används för det finns väl ingen kunskap. I matsalen är det som på skolor i allmänt högljutt och många barn trots att det är en förskola...barnen är små. Utemiljön ska vi inte prata om det finns inget kul för barnen att göra, halva gården är täckt med någon plastig asfalt och resten av gården är bara gräs där det inte finns något för barnen att klättra eller göra. Personalen verkar gå på knäna och man ser annonser ute på arbetsförmedlingen hela tiden....trots att förskolan är relativt ny så verkar många sluta hela tiden. Man kan ju undrar varför? Jag har lite insyn och har hört att det som prioriteras på förskolan är dokumentation och att gå på olika möte I olika grupper istället för att priotera barnen först. Ledningen och chefen verkar inte heller så omtyckta eller tillmötesgående. Tråkigt att Växjö kommun lagt pengar på sånt här stort bygge när det inte kan skötas. Vi hade vårt barn där men bara en kort period innan vi fick plats där vi ville. Skulle aldrig rekommendera denna förskola till vänner.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen