Förskolan Telningen
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

3.5
Baserat på 2 omdömen och 32 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
21 mar 2022
4.6

Mysig förskola med glada och trygga barn

Mysig liten förskola med blandade åldrar på avdelningarna. Ingen personalomsättning, till och med alltid samma vikarie! (förutom under covid när många varit sjuka förstås och extra vikarier behövts tas in). Barnen känns glada och trygga och samspelet mellan barnen i de olika åldrarna är fantastiskt fint att se. Extramysigt att de har mulleverksamhet. Rekommenderar starkt om du/ni som föräldrar vill vara aktiva i verksamheten då det är ett föräldrakooperativ. Snart flyttar dem till nya lokaler med helt nybyggd gård och nyrenoverat.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
19 nov 2021
2.9

Medelmåttig förskola

Två kvinnor anställda (i 45års åldern, varav en är rektorn), varav den ena är rektor. Stor personalomsättning, väldigt mycket vikarier och jag har fått fråga vem personen är (alltså vikarien) när jag hämtat mitt barn.

Rektorn är alltid stressad, hälsar knappt, eller frågar något. Visar överhuvudtaget inget alls intresse för barnen, utan mer fokus på att få verksamheten att gå runt, det är uppfattningen. Hennes humör går väldigt upp och ner. Finns t.o.m barn som inte tycker om henne.

Detta innebär också att det händer nästintill aldrig att någon i personalen möter upp vid dörren, när det är dags för lämning då de har fullt upp med andra saker. Detta gör också att det blir jobbigt för barnet vid lämning eftersom jag som förälder blir kvar "för länge".

Har ALDRIG hänt att personalen berättar hur dagen har gått, utan jag får alltid själv ställa frågan. Småsaker som bör berättas, men som inte nämns är tex om barnet har sovit bra, ätit, lekt eller liknande, anser jag borde tillhöra personalens arbetsuppgifter att berätta.

Matsedeln består av vanlig husmanskost som kommer via catering. Verkar inte vara dåligt, men nu äter vårt barn det mesta.

Innergården är väldigt liten, finns inga direkta gungor eller liknande. Finns dock barncyklar, trehjulingar osv, vilket de uppskattar. Själva byggnaden är en barack, just nu i väntan på andra lokaler.

Tilläggas bör att förskolan ofta tar barnen på tur till andra närliggande lekplatser runtom i staden, vilket är positivt och kul!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen