Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

3.3
Baserat på 1 omdömen och 14 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
19 nov 2021
2.9

Medelmåttig förskola

Två kvinnor anställda (i 45års åldern, varav en är rektorn), varav den ena är rektor. Stor personalomsättning, väldigt mycket vikarier och jag har fått fråga vem personen är (alltså vikarien) när jag hämtat mitt barn.

Rektorn är alltid stressad, hälsar knappt, eller frågar något. Visar överhuvudtaget inget alls intresse för barnen, utan mer fokus på att få verksamheten att gå runt, det är uppfattningen. Hennes humör går väldigt upp och ner. Finns t.o.m barn som inte tycker om henne.

Detta innebär också att det händer nästintill aldrig att någon i personalen möter upp vid dörren, när det är dags för lämning då de har fullt upp med andra saker. Detta gör också att det blir jobbigt för barnet vid lämning eftersom jag som förälder blir kvar "för länge".

Har ALDRIG hänt att personalen berättar hur dagen har gått, utan jag får alltid själv ställa frågan. Småsaker som bör berättas, men som inte nämns är tex om barnet har sovit bra, ätit, lekt eller liknande, anser jag borde tillhöra personalens arbetsuppgifter att berätta.

Matsedeln består av vanlig husmanskost som kommer via catering. Verkar inte vara dåligt, men nu äter vårt barn det mesta.

Innergården är väldigt liten, finns inga direkta gungor eller liknande. Finns dock barncyklar, trehjulingar osv, vilket de uppskattar. Själva byggnaden är en barack, just nu i väntan på andra lokaler.

Tilläggas bör att förskolan ofta tar barnen på tur till andra närliggande lekplatser runtom i staden, vilket är positivt och kul!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis