Omdömen

3.7
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
23 jun 2022

Fantastisk förskola!

Efter 8 år med barn i olika kommunala förskolor i Malmö, har vi set vår andel av alldeles för stora förskolor med småbarn som går ensamma och ledsna omkring och personal som är utbrända för att de är för få. Förskolan Telningen har verkligen gett oss tillbaka förtroendet för förskoleverksamhet! Motsatt de kommunala förskolor kan Tellningen bjuda på barngrupper av en storlek var alla ses, tröstas och trivs - båda barn och pedagoger. Slut på att lämna et ledsen barn till okänd personal och ha gråten hängande i ören och hjärta länge efter. Nu kan vi lämna en glad unge och ta på jobb med gott samvete! Et barn som också utvecklas och lär sig under tiden på dagis, eftersom det finns ork och personal för det. Helt helt underbart! Vi kan som föräldrar vara med och få inblick i dagliga verksamheten vilket också är en stor fördel. Det är verkligen ingen stor arbetsbörda i detta föräldrakooperativ och den lilla tiden som spenderas, kommer tusen gångar tillbaka i form av trivsel för barn och personal - samt den trivsel det ligger i som föräldrar att kunna lämna ett ställe var barnet är tryggt. Rekommenderar varmt till alla.
Förälder / Vårdnadshavare
21 mar 2022

Mysig förskola med glada och trygga barn

Mysig liten förskola med blandade åldrar på avdelningarna. Ingen personalomsättning, till och med alltid samma vikarie! (förutom under covid när många varit sjuka förstås och extra vikarier behövts tas in). Barnen känns glada och trygga och samspelet mellan barnen i de olika åldrarna är fantastiskt fint att se. Extramysigt att de har mulleverksamhet. Rekommenderar starkt om du/ni som föräldrar vill vara aktiva i verksamheten då det är ett föräldrakooperativ. Snart flyttar dem till nya lokaler med helt nybyggd gård och nyrenoverat.
Förälder / Vårdnadshavare
19 nov 2021

Medelmåttig förskola

Två kvinnor anställda (i 45års åldern, varav en är rektorn), varav den ena är rektor. Stor personalomsättning, väldigt mycket vikarier och jag har fått fråga vem personen är (alltså vikarien) när jag hämtat mitt barn.

Rektorn är alltid stressad, hälsar knappt, eller frågar något. Visar överhuvudtaget inget alls intresse för barnen, utan mer fokus på att få verksamheten att gå runt, det är uppfattningen. Hennes humör går väldigt upp och ner. Finns t.o.m barn som inte tycker om henne.

Detta innebär också att det händer nästintill aldrig att någon i personalen möter upp vid dörren, när det är dags för lämning då de har fullt upp med andra saker. Detta gör också att det blir jobbigt för barnet vid lämning eftersom jag som förälder blir kvar "för länge".

Har ALDRIG hänt att personalen berättar hur dagen har gått, utan jag får alltid själv ställa frågan. Småsaker som bör berättas, men som inte nämns är tex om barnet har sovit bra, ätit, lekt eller liknande, anser jag borde tillhöra personalens arbetsuppgifter att berätta.

Matsedeln består av vanlig husmanskost som kommer via catering. Verkar inte vara dåligt, men nu äter vårt barn det mesta.

Innergården är väldigt liten, finns inga direkta gungor eller liknande. Finns dock barncyklar, trehjulingar osv, vilket de uppskattar. Själva byggnaden är en barack, just nu i väntan på andra lokaler.

Tilläggas bör att förskolan ofta tar barnen på tur till andra närliggande lekplatser runtom i staden, vilket är positivt och kul!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen