Omdömen

3.1
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
14 jun 2021

Bra idé men dåligt utförande

Vissa lärare är tekniskt kompetenta och engagerade, men tyvärr är vissa lärare tekniskt otillfredsställande och också mer än tveksamma som lärare.

Mobbning tolereras av vissa lärare, som vissa säger: barnen måste bara kämpa för deras hakordning. Om föräldrar inte håller med, rapporterar lärarna gärna dessa föräldrar till socialtjänsten.

Professionellt har mitt barn gått på musiklektioner sedan dagis och är avancerad. Tyvärr finns en okvalificerad lärare anställd som inte kan läsa alla anteckningar och insisterar på att kunskap som har förmedlats av musiklärare är fel. Synd om du inte ens känner till enkla detaljer och inte ens kan leda en barnkör.

Sport är lite ensidig, att spela fotboll är inte för alla och betyg har hittills endast givits för långdistanslöpning. Om du inte klarar mer än 2300 meter på 12 minuter, då måste du acceptera en dålig betyg.

Maten i cafeterian är inte speciell, från rå kyckling och potatis till bränt ris, allt ingår, bra att du bara har 15 minuter att äta, så efter att ha stått i kö för buffén kan du helt enkelt kasta bort maten.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen