Omdömen

3.4
Baserat på 5 omdömen och 38 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
3 jan 2023

En förskola med fabulös atmosfär

Förskolan är fantastiskt bra. Mina småsyskon har utvecklats fantastiskt där. Varje helg tjatar de om att komma tillbaka till förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
29 sep 2022

Fantastisk förskola!

Med sina nya lokaler i Sylta sedan våren 2020, har förskolan inte bara fått fantastiska avdelningar men också en fantastisk gård. Gården är så stor och så användbar att våra barn vill alltid vara ute och utforska och leka.
Förskolan har över lag de bästa pedagoger och ledning man kan önska sig i en verksamhet. När någon kommer med ett klagomål så tas det upp på en gång. Pedagogerna är väldigt omtyckt av våra barn och vi som föräldrar. De är lyhörda och tar verkligen sin tid med varje barn för att se till att de mår bra. Är något barn nedstämd eller känner sig orolig så informeras föräldrarna och vi kommer på en lösning tillsammans. Vi älskar förskolans motto; "alla barn är allas barn". Helt fantastiskt!! När barnen är ute på gården så tar alla pedagoger hand om alla barn oavsett om det är deras barn från avdelningen eller inte.
Oavsett om man är kristen eller inte så tycker vi att den här förskolan är den bästa förskolan i hela Upplands-Bro, därför att det är inte bara den kristna profilen som styr i ord utan den är också i handling och det syns klart och tydligt i hur de tar hand om barnen.
Förälder / Vårdnadshavare
1 jun 2022

Ingen humanistisk attityd precis

Trots sin religiösa framtoning har förskolan växthuset ingen humanistisk attityd. Från ett initialt positivt välkomnande blev det kalla handen när förskolan fick reda på att vår pojke kanske har autism. Även om förskolan därmed bryter mot lagen struntar man i detta.
Förälder / Vårdnadshavare
31 jan 2020

Bra pedagoger, stora brister i verksamhet & miljö

Fantastisk personal i förskolans arbetslag, som utgör tryggheten i barngrupperna & är dedikerade till varje barn.
Tyvärr är organisationen & ledningen inte alls lika bra, ingen kommunikation eller öppenhet kring planering av verksamhet/lokaler/framtid/budget.
Orimlig utemiljö för barnen, dålig belysning så de kan inte vara ute efter solnedgång vintertid. Mycket tung trafik hela dagarna i närområdet.
Huserat i tillfälliga lokaler på Arken sedan hösten 2019, dit diverse ”typer” vallfärdar för frälsning & själavård = ingen miljö för barn att vistas nära.
Personal
25 nov 2019

Bästa förskolan!

Fantastiskt fin förskola! Bästa personalen som verkligen tar sig tid att se och uppmärksamma varje enskilt barn.
HJORTRONVÄGEN 117 BOX 134, 19635, Kungsängen
46 8 588 840 00

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen