Förskolan Villa Såkul
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

4.1
Baserat på 1 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
22 feb 2020
5.0

Bästa förskolan i Ängelholm!

Liten personlig förskola som verkligen sätter barnet i centrum. Det är en stor trygghet i barngruppen och förskolan har ett stabilt arbetslag vilket både får barnet att känna sig sedd samt skapar genuina relationer till oss vårdnadshavare. De lyssnar verkligen in och anpassar verksamheten efter barnens behov. Och som grädde på moset har de både tid och möjlighet att alltid ge det där lilla extra till barnen - oavsett om det gäller vardagsöverraskningar eller rejäla festligheter. Jag skulle inte kunna vara mer nöjd som förälder!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen