Omdömen

2.8
Baserat på 13 omdömen och 114 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
6 okt 2022

du bordeintetjocka

ditt barn är så jävla tjockt om de börjar här. Mitt fick inte ens plats i klassrummet!!
Elev
23 jun 2022

Osäkrare miljö får man leta efter.

Skolan är hemskt. Rektoren bryr sig mer om mobbare och de som trakaserrar andra änn om de utsatta. Mobbning, trakasserier, våld, hot, droger, cigg, alkohol, elcigaretter. Allt detta välkommnas på folkaboskolan utan problem. Därimot har du åsikter eller on du tycker detta är fel så kommer du bli nedtryckt utan hjälp. Sätt inte era barn i denna skola- ni utsätter dem för hemskheter och dålig utlärning. När de tagit sig genom grundskolan och slutar nian kommer de lida av både depression, stress, ångest, ätstörningar, och allt annat du kan tänka dig. Kuratorn bryr sig inte om de elever som behöver hjälp utan glorifierar istället de som skadar andra. Lärandet är okej vid det bästa och rent utav värdelöst vid det sämsta. Många lärare blundar för det som händer i korridorerna, och om de försöker hjälpa blir det avskedade. Epa kulturen äger skolan. Högljud musik spelas varje rast i korridorerna så var beredd på konstant huvudvärk. Är du av en del av en minoritet? Förvänta dig ingen hjälp från skolan. Tvärtom. Hat mot er kommer uppmanas. Som en minoritet själv kan jag säga starkt att jag har hört dödshot om min minoritet dagligen sen jag började på skolan. Lärarna är okej, många är trevliga, många snälla, pågrund av dem har man kunnat tagit sig genom skolåren. Men medans de flesta lärarna vart snälla har även vissa varit obehagliga. Under 2020 jobbade en registrerad pedofil på skolan under många månader. Han försvann efter ett tag men att ens ha kunnat anställa en sån person på en skola fylld av minderåriga barn är helt absurd. Helt ärligt skulle jag säga att de tre åren på denna skola har varit rent utav helvete. Om ni vill skydda era barn eller er själva. Undvik skolan. Skicka dem till Örebro, eller hallsberg, eller vart som helst förutom hit egentligen. För här kommer de inte ta sig ut skolan hela och säkra

,föredetta elev
Elev
15 maj 2022

mycket bra skola

Mycket nöjda med skolan.
sonen trivs bra där. bra lärare.
Elev
5 apr 2022

Skolan borde inte få ha barn

Inga bra lärare
Inget stöd till barnen
Dom försöker inte hjälpa oss p det sättet vi säger och visar att vi behöver hjälp på
Barn mår psykisk dåligt o dom bryr sig inte
Det ända läraren/rektorn vill e att vi e närvarande annars bryr dom sig inte
Föredetta elev
10 jan 2022

Ganska kass skola

Skolan var helt okej till en början innan man började "lära känna" vissa lärare. (Fanns självklart dom lärare som var genuint bra också) men hade också några som gav känslan av att de bara var där för att få sin lön osv.

Gällande vad tidigare har kommenterat så kan jag bara hålla med. Skulle aldrig rekommendera den här skolan, speciellt efter att ha fått höra om hur bråkigt och stökigt det kan vara från min bror
Annat
7 aug 2021

Katastrof

Katastrof skulle ta mina barn därifrån.
Förälder / Vårdnadshavare
17 dec 2020

Hemsk skola!

Riktigt illa.... Om du lämnar dina barn här behöver du först vara medveten om riskerna du utsätter dem för. Välj själv men det finns bra mycket bättre alternativ.
Förälder / Vårdnadshavare
15 okt 2020

Nöjd förälder

Bra skola med engagerade och duktiga lärare. Barnen får de kunskaper och den studiero de behöver. De gör en hel del aktiviteter med barnen som uppskattas.
Förälder / Vårdnadshavare
15 okt 2020

Nöjd förälder

Bra skola med engagerade och duktiga lärare. Mina barn får den studiero och hjälp de behöver.
Föredetta elev
16 jun 2020

Nice skola

Jävligt bra skola jag var ganska lat av mig förut osv men skolan fick mig att jobba och få upp allt till godkänd betyg lärarna är roliga snälla och bryr sig och om det blir slagsmål eller något så kommer lärarna direkt och tar bort do. Och sköter det bra och ger bra behandling till dom som behöver det och extra hjälp
Elev
10 jun 2020

Mardröm

Elever som lider av psykisk ohälsa, VÄLJ INTE DENNA SKOLAN! Dom gör inga som ALLS åtgärder för att hjälpa dig. Det ENDA dom tar itu med är att hur man ”får tillbaks dig till skolan”. Det är det enda dom bryr sig om. Att du ska NÄRVARA, för annars skadar det deras image och det är ALLT för dom. Längtar som fan tills jag får gå ut ur denna skola. Återigen, om du som elev lider av psykisk ohälsa, VÄLJ INTE FOLKASBO! Lovar dig, dom kommer inte ge dig NÅGOT STÖD ALLS!
Elev
9 dec 2019

Skolan är mindre bra, skulle inte vara första vale

Det är mycket skrik och spring i korridoren, störigt på de flesta lektioner. Maten är kall, och tråkig, folk slåss och har blivit avstängda man är nästan rädd att gå i skolan
Elev
6 okt 2019

Toppen!

Det var kul, hade många kompisar. Lärarna var engagerade och drivna.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen