Omdömen

3.9
Baserat på 18 omdömen och 137 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
17 jun 2023

Stundvis bra - oproffsiga lärare

Allmänt bra skola. Lärarna är väldigt engagerade och bra på att lära ut men de har stunder där de beter sig mer som tonåriga elever än eleverna själva. Väldigt oproffsigt.
Elev
23 jan 2022

Samhäll

underbart

otroligt bra skola! har tagit in något många elever men det märks sällan egentligen - de engelsktalande lärarna pratar även svenska om de behöver
Föredetta elev
11 jan 2022

Samhäll

Oerhört bra

Oerhört bra skola med engagerade lärare som arbetar även utanför sin egna arbetstid för att hjälp sina elever utvecklas. Bra förberedelse för framtiden, inte minst med delvis utbildning på engelska, utan även den motiverande miljön. Fina och mysiga lokaler samt flera bra studentgrupper. Säkra lokaler man behöver nyckelbricka för att ta sig in i. God mat i Folkets Hus restaurang. Riktigt bra, saknar verkligen skolan!
Elev
14 dec 2021

Ekonomi

Folkuniversitetets gymnasium

Jag tycker att den är mycket bra. Ser och hör alla. Ingen diskriminering eller utfrysning.
Elev
2 dec 2021

väldigt nöjd elev

jag går första året nu och jag är rätt nöjd. Väldigt högt tempo som kan bli väldigt stressigt men annars n bra skola. Lärarna är super bra och snälla och vill gärna hjälpa till mycket.
Elev
22 okt 2021

Samhäll

Toppenbra!

Jättebra skola, visserligen ganska liten men detta ser jag som något positivt. Väldigt bra och engagerade lärare.
Elev
3 jan 2021

Väldigt bra, men högt tempo!

Väldigt bra skola skulle jag vilja säga!! Det väldigt högt tempo angående skoluppgifter och prov jämfört med andra gymnasium vilket kan upplevas som stressigt, dock så är det en bra ett förberedande inför högskolan osv. Skolan är liten så det kan bli trångt i korridorer och klassrum och bli svårt att hitta sittplatser under rasterna, men utöver det är det en toppen skola!
Elev
31 dec 2020

Överväg andra skolor som förstahandsval

Innan man börjar så lovar de mycket för att locka dit eventuella elever, och de verkar som ett bra alternativ till gymnasium men de är väldigt dåliga på att leva upp till den standarden som de utlovar. Bra skola för de som läser estet, men för övriga program så är standarden för låg jämfört med andra skolor, ångrar ibland mitt val när man ser standarden hos andra skolor. Lärarna är dock fantastiska och engagerade, men skolan har en låg standard. En positiv sak är resan till Berlin som skolan ordnar varje år för åk2. Tänk också på att det definitivt inte är restaurangmat som serveras vilket ibland är lite missvisande, istället är det vanlig skolmat.
Elev
21 dec 2020

Skulle inte kunna tänka mig någon annan skola

Toppenbra skola, så nöjd att jag valde och hade inte kunnat tänka mig välja någon annan. Högt tempo när de gäller uppgifter i skolan och det känns som man får en bra start inför universitet etc. Hela tänket med att det är en FN-skola är jätte intressant och allt som tillkommer! Toppen bra lärare som är förstående och som vill eleverna sitt bästa.
Elev
20 dec 2020

En skola för vem som

Jag går första året nu men jag är jätte nöjd med mitt val
Elev
10 dec 2020

Väldigt bra skola

Jag tycker att skolan och lärarna är väldigt bra. Är väldigt nöjd med mitt val av skola :)
Föredetta elev
8 dec 2020

Mycket prat, lite verkstad

De lovar väldigt mycket innan man börjar där för att locka dit en. Som sen inte alls stämmer. Värdelös ledning som inte tar tag i problem.
Elev
28 nov 2020

Bra skola

Väldigt bra skola med superbra lärare
Elev
2 sep 2020

Idé utan utförande

Skolan har haft en bra idé gällande justeringar för pandemin men själva utförandet har varit knackigt. Skolan är väldigt väldigt liten så korridorer, klassrum och matsal blir alltid trånga. Många skolor har lagt in blandad distans och undervisning i skolan, vilket skulle passat bättre för att sprida ut tiderna eleverna vistas i den trånga skolan.
Föredetta elev
7 apr 2020

Jättebra skola!

En grymt bra skola. Jättebra lärare och annan personal som bryr sig om eleverna och gör sitt bästa för att erbjuda alla den hjälpen de behöver för att lyckas. Trevlig stämning mellan elever, fina lokaler och bra studiero för det mesta
Elev
15 dec 2019

Hur bra som helst

Går på skolan och jag ÄLSKAR den. Den är liten vilket betyder att den är väldigt lugn. Själv har jag aldrig märkt av någon mobbning i korridorer. Lärarna bryr sig. Skolan är också internationell vilket ger dig bra förutsättningar att förbättra din Engelska!
Elev
23 okt 2019

Skolan är bra, god mat och bra lärare.

Bra skola, dock lite liten med få platser att vara under raster/grupparbeten när man har lektion. Däremot om man söker hot är man nog medveten om att det är en liten skola.
Elev
21 sep 2019

Bästa skolan nånsin!

Kan inte vara mer nöjd över att ha valt Folkis, slutade för över ett år sen och längtar tillbaka varje dag

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen