Omdömen

4.0
Baserat på 13 omdömen och 103 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
16 jan 2024

Hun

HAR DU NÅGON DIAGNOS, BÖRJA ALDRIG HÄR!!

Sämsta skolan jag gått på, jag som har diagnoser och behövde anpassningar så har lärare bara gjort så jag känt mej ivägen och som ett problem bara. Rektorn är helt verklighetsfrånvänd och lyssnar inte (ljuger även), specialpedagog som inte bör jobba på en skola överhuvudtaget (verkligen fel person för jobbet), lärare som favoriserar elever, lärarna gör ingenting för att förbättra sammanhållningen i klasserna (många utstötta), har du en hund som inte beter sej som en ängel 24/7 så får du ingen hjälp eller tips! Skulle aldrig för mitt liv rekommendera denhär skolan för någon alls!!
Elev
29 okt 2022

Jakt och viltvård år 2019-2022

Mycket bra

Jag tycker skolan är bra för att dom erbjuder en bra praktiskt utbildning med bra möjligheter till jobb.
Föredetta elev
16 okt 2022

Jakt och viltvård år 2019-2022

Grym skola för dig som gillar naturen

Det här en perfekt skola för dig som är gillar jakt, fiske eller vill vara i naturen istället för att bara sitta bakom en skolbänk helatiden under gymnasietiden.
Elev
21 sep 2022

Hundsport

Dåliga lärarkvalitet

Jag går hundsport och tycker hundlektionerna är jättetråkigt och har dåliga lärare inom hund. Lärarna brukar inte försöka hjälpa elever som har reaktiva hundar m.m men när dom väl gör det så slår dom hundarna och sen skickar hem dom för att dom är farlig... men en annan hund som verkligen är farlig den har bitit två utav elevernas hundar och en privat hund den åker hem för 2veckors vilo period. Den har även bitit en människa.

Men i övriga ämnen är den ganska bra skola
Elev
15 feb 2021

Viltvård

Gemenskapen

Bästa valet i mitt liv. Skolan blir verkligen ett extra hem då skolans personal är mycket engagerad i elevernas mående och fritid. Man har ju väldigt mycket gemensamt med både lärarna och klasskamraterna så dä finns alltid något att prata om. Gemenskapen på skolan är bara helt fantastiskt!!
Elev
11 feb 2021

Hundsport

Forshagaakademin

Bästa beslutet jag gjort. Perfekt skola för mig. Det är en otrolig sammanhållning mellan alla elever i olika årskurser. Finns mycket att göra på fritiden, dock mindre nu på grund av covid-19. Funderar du på skolan så tänker du rätt!
Elev
31 jan 2021

Jättebra skola!

Riktigt bra och rolig skola. Blir som ett andra hem med alla andra elever och lärare.
Bästa livsvalet någonsin.
Elev
26 jan 2021

3 bästa åren

En rolig skola som skapar många minnen
Elev
4 sep 2020

Skola fast Covid-19

Skolan är helt fantastisk, skolan har även gjort en anpassning till covid-19 med att all personal och alla elev använder handsprit ofta och när vi åker våra minibussar så använder vi munskydd och handsprit. Alla hjälps även åt att hålla avstånd till varandra.
Elev
8 mar 2020

Forshagaakademin

Det är en riktigt bra skola och skulle verkligen rekommendera den till dom som är intresserade av dom linjerna som finns
Elev
13 okt 2019

Välkomnande

När jag kom till skolan var alla trevliga
Elev
5 okt 2019

Skolan är jätte bra!

Skolan är jätte bra, man får chans till att utföra ens intressen både genom programmen och efter skolan. Det finns bra aktiviteter för eleverna efter skoltid, boendena är bra och fina. Lärarna lyssnar och försöker alltid förbättra upplevelsen. Man känner sig trygg och blir varmt välkomnad av alla.
Elev
5 okt 2019

Väldigt bra skola!

Skolan är väldigt bra, man får hjälp med det man behöver hjälp med och man känner sig trygg. Man har stora möjligheter att utföra sina intressen inom programmen såsom hundträningar, fiske, jakt, klättring osv. Lärarna är bra och lyssnar på ens tankar, en bra gemenskap på skolan.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen