Omdömen

3.1
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
20 jan 2022

Låt inte dina barn börja här

Barnen på lågstadiet-högstadiet kan bete sig dåligt utan tillsägelse. Lärarna är dåliga på att variera uppgifter & prov, dem e även dåliga på att hjälpa barn med ”lättare diagnoser” t.ex adhd/add. Dem gör skolmat som passar vuxna mer än barn & salladsbordet är samma, det fins inget som bara är t.ex majs, sallad (vanlig), gurka & morot som ligger i varsin skål utan det ska vara skumma saker och inget vanligt. Rast området till lågstadiet & mellanstadiet är väldigt dåligt det fins inte mycket natur, dom har kapat mer än hälften av alla träd & det ända som fins och göra är att gunga, spela king out (ett boll spel), åka en linbana som nästan inte fungerar & gräva i sandlåda. Personligen blev jag mobbad i denna skolan & jag känner fler som även har blivit mobbade. Dina barn kommer vela byta skola när dem blir äldre, verkligen ingen skola att ”ge en chans”.
Elev
28 aug 2021

Dålig koll på barnen

Skolan har ingen koll på de små barnen längre och sedan det stora utbytet i personal har barnen fått bete sig väldigt dåligt utan tillsägning
Förälder / Vårdnadshavare
29 dec 2019

Väldigt mysig skola med engagerad personal.

Lätt att föra konversationer med lärare och annan personal utan att känna sig som en "jobbig förälder". Härlig syn på utbildning, utveckling och relationer. Lyhörd, omtänksam och uppmärksam personal. Barnen älskar skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
14 maj 2019

Föredöme!

Med flera barn i eller utgångna ur skolan kan jag endast beskriva skolan som ett föredöme i hur man utvecklar barn. Skolan som tidigare var kommunal har med privat drift fått en betydligt mer utvecklingsorienterad verksamhet.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen