Omdömen

3.3
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
23 nov 2020

Bakom fasaden!

Förskolan lever mer på sin nisch än att värna om barnomsorg. Hög personalomsättning och de är knappt utomhus. Otroligt oansvariga ledningen samt en styrning från ansvariga som är helt under all kritik. Den funktionella dumheten kan få katastrofala konsekvenser. Men en viss dos dumhet kan vara konstruktiv och ge goda kortsiktiga resultat. Att hålla fast vid en viss kultur trots att den inte fungerar, är också funktionell dumhet… Skapa rutiner för att uppmuntra till reflektion och att personalen vågar ifrågasätta. Det är superviktigt att stå upp för det och att inte bara prata utan också agera.
N/A
9 jan 2020

Hyfsat bra!

Skolan är trevlig, många lärare är kunniga och bryr sig mycket om sina elever det finns lärare här som är de bästa du någonsin kommer träffa och några lite mindre bra. Skolan engagerar sig i många olika projekt. Lokalerna är ganska dåliga och hela skolan består praktiskt taget av trappor. Men det blir bättre. Maten är dock fruktansvärd jag måste varna er, hemskt äcklig. Men det finns för många olika kulturer och de är bra på allergier. Den maten är dock också äcklig så var beredd på det. I genomsnitt ligger skolan bland de högsta i betyg 2018 så det är ingen tvekan på att man lär sig. Om du börjar här kommer du nog inte ångra det. Det finns alla sorters människor och det är väldigt trevligt oftast får man även träffa andra klasser då vi använder entréplanet som ett rastområde, spel, kort, pingis, fossboll osv.
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2019

Bra och fint!

Förskolan är bra och barnen trivs jättemycket!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen