Omdömen

4.0
Baserat på 15 omdömen och 135 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
24 nov 2022

bra skola på östermalm.

bra skola. god skollunch, lärare som strävar att vi elever utvecklas, fin gemenskap mellan alla i skolan. enda minuset är att för nuet vi inte har en fastanställd rektor utan en t.f, tycker de borde anställa någon inom snar framtid. men annars väldigt trevlig skola.
Elev
10 sep 2022

Älskar den här skolan<3

Den här skolan är fantastisk. Jag har gått här sedan 0:an och har lärt mig så otroligt mycket. Lärarna bryr sig så otroligt mycket om oss och gör alltid allting för vårat bästa. De är utmärkta på att lära oss och tar tag i problem i klassen så fort de ser det och löser det. Jag har aldrig sett och jag vet ingen som inte har några vänner och det är alltid åtminstone en eller två personer som är kompis med nästan alla. Det är jämlikhet på skolan och barn och vuxna lyssnar på varandra. Är stolt att säga jag går på den här skolan. Lärarna älskar när man räcker upp handen och de älskar att hjälpa elever. De är omtänksamma och ambitiösa, att få träffa lärarna och lära mig är troligen min favorit när jag kommer till skolan. De motiverar mig att bli ambitiös och de inspirerar att jobba hårdare. Maten är fantastisk och så är kockarna, det är rent av resturang mat skulle jag säga! Maija var en fantastiskt duktig rektor som jag verkligen kommer sakna.
Elev
23 maj 2022

En utmärkt skola.

Detta är en bra skola med underbara lärare jag går i mellanstadiet på Fredrikshovs slotts skola. Det finns visa kämpiga prov och kunskapskrav men jag känner alltid att mina lärare stöttar och peppar. Skolan är bland det bästa jag vet där kan jag träffa vänner, spela fotboll och lära mig saker. När andra elever tänker på skolmaten ser dem ut som att de vilken sekund som helst ska spy upp. Jag har aldrig behövt uppleva den känslan cred till vår kökspersonal.
Elev
16 sep 2021

Jättebra skola!

Jättebra skola, maten är toppen man blir mätt på den och kockarna är underbart snälla och duktiga. Bra lärare och lektioner, man lär sig något nytt hela tiden och har alltid någon lärare att prata med.
Föredetta elev
9 sep 2021

Ingen rekommendation

Skulle inte rekommendera skolan för folk som vill utvecklas
Elev
19 maj 2021

Bra skola

Har gått på skolan i mindre än ett år. Trivs väldigt bra har jätte bra lärare som undervisar bra. Jag hade dock en lärare kommer inte säga vilket ämne hen hade mig i men alla i min klass tyckte hon gjorde lektioner otroligt mycket komplicerade än de andra lärarna i det ämnet. Maten är jätte god. Hörde ett rykte om att en flicka som skulle börja inte fick komma in på skolan ******************* valde det eftersom hon vill ha toppelever. Men jag har många i min klass som har dyslexi*** en som jag vet iallafall som har ADD.
Elev
10 feb 2021

Väldigt bra

Undervisning- jätte bra
Mat- väldigt bra
Lärare- bra
Förälder / Vårdnadshavare
13 jan 2021

Bäst!

Skolan är toppen! Maja som är rektor där vågar stå för barnens bästa, bekämpade mobbing och kämpar för ordning och reda! Det är inte alltid populärt bland Östermalms föräldrar men det är skolans absolut största styrka! Det är ordning och reda, duktiga lärare, höga krav på alla inklusive föräldrar.
Förälder / Vårdnadshavare
13 jan 2021

Alla välkomna!

Så nöjd med den skolan! Ordning och reda! Maija som är rektor där vågar stå emot alla föräldrar för barnens bästa! Det är barnen och inte föräldrarnas inkomst som räknas och det svider hos några (se omdömen)! Jag hoppas att alla skolor och rektorer ska vara lika Fredrikshov! Alla är välkomna oavsett inkomst eller husfärg!
Förälder / Vårdnadshavare
12 jan 2021

Toppen skola

Superbra skola! Ordning och reda och ingen mobbing! Rektor är toppen, utan henne skulle det inte vara möjligt! Lärare är kompetenta och har internationell kompetensutveckling. MEN det är omöjligt att få plats där, 11000 barn i kön.
Elev
12 dec 2020

Väldigt bra skola med bra lärare

Alla elever är väldigt ambitiösa och om man inte är det finns det lärare som hela tiden stöttar och pushar en att nå högre betyg. Lärarna är HELT fantastiska och är väldigt egnagerade och bryr sig om eleverna. Dock är vår rektor, Maija inte alls bra. Hon bryr sig inte alls om oss elever och hon vill bara att vi ska få bra betyg för skolans rykte oavsett vad det krävs. Maten är helt fantastisk, absolut restaurang mat.
Förälder / Vårdnadshavare
19 sep 2020

Rekommenderar ej Fredrikshovs slottskola

Rekommendera ej. Urusel arbetsmiljö där de som inte håller med rektor blir utmobbade så de till sist slutar. Elever som utsätts för oerhörd press och även där systematisk utfrysning och påtryckningar om man inte klarar av det som denna skola kräver, vilket är långt över vad som är enligt skollagen och övriga skolor. De har satt i system att elever får gå om ända från första klass. Its there way or the highway.... alla bra lärare som funnits har slutat sedan den nya rektorn Maja tillträdde. Alla som sett filmen Ondskan kan kanske föreställa sig hur det är att gå på denna skola.
Elev
6 aug 2020

Jätte bra

Det är en bra skola me nice lärare
Elev
16 mar 2020

Braa skola liksom

Braa allt är prima ballerina 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Elev
12 jan 2020

Braaaaaaa

Den är braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fredrikshovsgatan 6, 11523, Stockholm
Maija Möller Grimakova
08-6612460

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen