Omdömen

3.3
Baserat på 16 omdömen och 144 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 feb 2024

Freinet: en friskola utan vinstintresse!

Fantastisk skola i Lund, St Lars parken.
Härlig utomhusmiljö i park, fina lokaler, små klasser, en klass per årskull, inget vinstintresse, bra mat efter byte av matleverantör & nya lyxiga idrottslokaler. Värdegrund: demokratisk & humanistisk värdegrund som efterlevs. Varma och behjälpliga mentorer/lärare.
Vår dotter som kom från en större stad har verkligen blommat upp & hittat sig själv. Vi är SÅ tacksamma att vi hittade denna härliga skola! I 4 år har vår dotter gått på denna underbara skola! Vi rekommenderar den varmt! Kontakta skolan och hälsa på! Vi kände oss hemma direkt på Freinet! Lycka till❤️
Förälder / Vårdnadshavare
7 okt 2023

Min dotter älskar Freinetskolan!

Freinetskolan var ett klockrent skolval för min dotter. Skolan ligger mitt i ett campus med mycket härlig känsla och omgivning. Skolan känns stor men är egentligen ganska liten med små klasser. Härlig skolgård med naturen som lekplats. Lärarna och personalen är engagerade, trevliga varje dag och väldigt proffsiga. Jag känner mig alltid trygg när jag lämnar och hämtar ett alltid glatt barn! De har bytt matleverantör ett par ggr och har äntligen hittat något som funkar för de flesta barnen. Nya och fräscha lokaler, läroplanen är fantastisk med mycket fokus på individuell utveckling där barnen tycker det är kul att lära sig. Jag vågar inte sätta mitt barn på någon annan skola än Freinetskolan!
Förälder / Vårdnadshavare
18 jul 2023

Mycket bra skola

En MYCKET bra skola. Engagerade lärare som alltid finns där och tar tag i saker. Denna skola har räddat mitt barn.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jul 2023

Alla känner alla och engagerad personal

Har haft barn här i flera år och mina barn trivs bra på skolan. Alla känner alla och personalen är engagerad och bryr sig. Har haft bra kontakt med barnens mentorer. Skönt att kunna slappna av och veta att barnen har det bra.
Förälder / Vårdnadshavare
1 jun 2023

Flummigt och stökiga barn förstör

För flummigt. Fantastisk miljö och byggnad. Även lärarna verkar bra men de vill att barnen ska vara demokratiska medborgare och tillåter ex att alla tar med leksaker och mobiler ståndet blir ett himla tjafs. Hade ingen ordentlig idrott. Upplever eftersom det är en friskola att många föräldrar med problembarn sätter dem här vilket påverkar stämningen för de övriga negativt..
Annat
13 mar 2023

Stoppa mobbning!!

Låter vissa elever mobbas.. tyvärr förstår jag att ingen gör något.. utan skyller på eleven som är mobbad!! FY SKÄMAS!!!
Förälder / Vårdnadshavare
11 feb 2023

Undvik!

Undvik denna skola! Mycket bristfällig undervisning och stökig arbetsmiljö. Ett antal utåtagerande elever som skolpersonalen uppenbarligen har svårigheter att hantera.
Förälder / Vårdnadshavare
21 jan 2023

Bra skola

Bra skola, mina barn trivs jätte bra!
Förälder / Vårdnadshavare
21 jan 2023

Nöjd förälder

De har bra lärare som ger barnen möjlighet till utveckling och glädje!
Elev
29 okt 2022

Skulle inte byta!

Ingen struktur! Men miljön är så fin och man har utrymme att utvecklas på alla sätt och vis utan att behöva vara på något sätt❤️❤️
Elev
8 jun 2022

Bästa skolan i Lund

Bra skola lärarna är snälla och brukar för det mesta lyssna på eleverna om vad det vill prata/ha uppgifter om inga obligatoriska läxor finns ibland kan man få lite läxor från typ spanska o engelska annars så är det bra inga prov förekommer förutom glosprov varje vecka på engelskan
Personal
17 maj 2022

Freinetskolan - dålig skola

Det är en riktigt dålig skola. Dåliga lärare som är oengagerade. Lärarna är "sjuka" hela tiden. Många barn i behov av särskilt stöd som är utåtagerande. Dem pratar mycket om "värdegrund" men låser in barn i rum med nyckel. Dem behandlar alla som inte passar in i deras "värdegrunds" mall väldigt dåligt.
Föredetta elev
17 maj 2022

Freinetskolan - en riktig skitskola

Dålig skola och dåliga lärare. Oengagerade. Vågar inte ta tag i problem. Eleverna lär sig ingenting. Dem pratar mycket om "värdegrund" men dem behandlar människor väldigt illa. Låser till och med in "jobbiga" elever med nyckel i rum. Stor andel barn i behov av särskilt stöd och många som är utåtageranade. Därför skolan egentligen finns till. Trots att de är kommunister, apropå värdegrund, så är det alltid budgeten som går först samtidigt som dem spottar på alla som inte passar in i deras "värdegrunds mall".
Elev
14 mar 2022

Bästa skolan i Lund

Väldigt bra skola alla känner alla. Lärarna är bra och hjälper en så att man förstår. 👍
David Lindberg
Elev
11 sep 2021

Bästa i Lund

Går på skolan själv och den är skitbra lärarna känner alla samma med eleverna maten har blivit mycket bättre o sånt
Föredetta elev
20 jan 2021

Högstadiet

Lärarna är ofta borta eller sjuka. Dålig stämning mellan elever och många elever som är utagerande.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen