Omdömen

2.4
Baserat på 8 omdömen och 71 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
8 jan 2024

Dåligt

Fick fiskgratäng varje vecka, hår i maten, äcklig mat. Om du inte tycker om ditt barn ska du skicka dom ditt. Lärde mig bara onödiga saker.
Förälder / Vårdnadshavare
19 jul 2023

Det är värre en cancer.

Precis så som andra tycker att det är en skräpskola. Inga behöriga lärare som lyssnar på elever eller föräldrar. Mikael Martinsson var en rektor dålig, hal orm, han ville inte att man skulle anmälan mobbning i Frejaskolan.
Synd att man måste sätta minst en stjärna. En förälder som har varit besviken i flera år.
Föredetta elev
24 jun 2023

Bra skola som kan behöva en renovering

Lärarna är alla trevliga och vill ditt bästa men själva skolan och läromedlerna skulle behöva renoveras regält. Det finns nog inte en enda sak som inte är trasig på något sätt. Inte helt horibellt (Det fungerar fortfarande) men det gör lärandet frustrerande.
Föredetta elev
25 sep 2020

Favorisering av elever annars bra skola.

Skolan i sig är ganska bra, men vissa lärare måste sluta favorisera sina elever och sluta att ge andra vissa möjligheter men andra inga möjligheter över huvud taget!
Jag failade ett prov i ett ämne i höstterminen av nian. Alla andra som inte klarat andra prov vi gjort i ämnet har fått höra omprov så att det inte påverkar deras betyg, men tydligen gällde det inte mig. Min lärare tog ut mig ur klassrummet en dag tre veckor innan jullovet och sa ”det här provet gick dåligt så du får F i betyg till jullovet”, jag fick ingen chans att höja betyget innan lovet så att jag skulle bli godkänd utan jag fick ha F o sen i början av vt så fick jag göra omprov. Hon hade inte nämnt detta F överhuvud taget förut utan det kom som en chock, hon nämnde även att jag inte skulle ha varit aktiv på lektionerna som inte var sant. ALLA andra i det klassrummet som tidigare failat fick chans att göra omprov innan betygssättning men jag har aldrig direkt varit denna lärarens favorit. På vt så fixade jag provet med över 80% och jag fick C på nationella i ämnet och jag fixade alla andra läxor och inlämningar bra, var även aktiv i diskussioner mm men jag fick ändå ett E i slutbetyg....

Finns flera lärare som även har en väldigt tydlig favorisering mot vissa elever medan dem rent och sagt inte gillar 2-3 elever.

Finns dock flera bra lärare som verkligen har lärt mig saker och som jag saknar nu när jag slutat.
Elev
16 feb 2020

Helt ok

Ganska bra skola......
Elev
29 jan 2020

Freja skolan

Jag hatar den skolan, maten är vidrig och det är inte alls en trygg miljö.
Elev
28 jan 2020

Ja hatar denna skola usch

Skolan funkar väl men skolan är skit på många olika sätt 😔🤮
Elev
2 jan 2020

Skolan är bra.

Jag har gått på skolan i 8 år. Går i nian nu, bytte skola i sexan men det var bara pga sociala kretsar. Min åsikt om skolan har gått upp och ner. Jag började här 2011 och slutar 2020 vår. Jag gillar nu skolan, alla lärare på högstadiet gillar jag jättemycket och som jag kommer ihåg det trivdes jag innan också. Inget fel på skolan eller lärarna, jobbiga elever finns alltid men det får man nog stå ut med överallt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen