Omdömen

3.6
Baserat på 21 omdömen och 189 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
21 apr 2024

Välj inte denna skola

Bra skola fram till årskurs 4 . Sedan är det katastrof. Fega lärare som blundar för de problem som finns och en skolledningen som inte agerar på de problem som lärare struntar i
De använder sig av glädje betyg för att se bra ut. Kan ni välj annan skola om ni vill att era barn ska lära sig något
Elev
21 mar 2024

KOLLA INTE OMDÖMET!!! SKOLAN ÄR SKIT

Har gått här i 8 år och här är det otrevliga lärare,elever och rektorer. alla är dryga och kaxiga. folk utfryser och mobbas. lärarna är skit!! elever hänger ut andra för att känna sig bättre. folk har tagit självmord bara pågrund av detta. hatar denna skola och kommer aldrig låta mina barn börja här!! USCH!!!! Folk tar ner varandra och hotas att strypa, slå och till och med mörda personen!!!! Lärarna är också dåliga eftersom de favoriserar andra elever och låter dem göra vad de vill men om andra elever gör samma sak så blir de utskällda! Jag har varit med om det eftersom jag är ett elev här och önskar jag byter skola eftersom alla här är kaxiga! Maten är också jätte dåligt, man får bara vegetarianskt och andra äckliga mat, de lägger också fett mycekt salt på maten. Vet de inte att man kan dö pågrund av salt eller?
Elev
21 mar 2024

skit skola.

skit dålig. otrevliga lärare och elever. kaxiga elever som mobbas osv
Elev
14 dec 2022

warning för denna skola en missnöjd föräldrar

Hej detta är en orolig föäldrer jag får höra av mitt barn att hon fick en råtta upps*ad i sin mun av köket och rektorn skrattade åt detta. Mitt barn kan inte äta maten i skolan för att det är röttna grönser på menyn och frukterna kostar pengar även för barn som behöver det mer än andra, mitt barn har autism och de skrattar åt henne och tar inte det seriöst en rektor på skolan sa att man inte ska ta recensioner seriösa det bevisar på att skolan är ikke trovärdig de tar ingen kritik alls. var försiktiga
Förälder / Vårdnadshavare
14 dec 2022

Föräldrar till barn på Fridaskolan

Hej! Min uppfattning om denna skolan är att alla barn inte för samma möjligheter och rättigheter. Vissa barn på skolan ”fav*riseras” av sina lärare och därför får dem göra vissa saker som andra inte får utan några som helst konsekvenser. Medans resten av barnen får ta konsekvenserna och det minsta lilla dem gör över. Speciellt för mitt barn som är funktionsnedsättning och behöver extra hjälp kan dem inte ge hjälpen mitt barn behöver vilket gör mig så ledsen och oroad.
Elev
14 dec 2022

läs warning för skolan!

Måste tyvärr skriva 5 stjärnigt annars kommer kritiken inte upp på sidan man måste betala och låsa upp kritiken ,skolan är otrygg jag är en annan elev på skolan som utstår mycket mobbning av elever lärarna vet om det men gör inte åt saken utan skyller på mig och andra när man säger ifrån rektorn anklagar en för saker som absolut inte är sant därför kan man inte lita på honom, många jag har pratat med har klagat på lärare men vågar inte prata ut för att det anses vara läskiga och obehagliga nyligen hittade jag även rutten potatis i matsalens mat och de enda köket sa var att de anklagade mig och mina vänner för att ha lagt dit en potatis när vi absolut inte har gjort det. De tar inte kritik alls . De accepterar rasism också det enda bra med skolan är att de anpassar vissa få elever.
Förälder / Vårdnadshavare
14 dec 2022

Läs hela

Dem 1-stjärniga kommentarerna på sidan är låsta och det säger väldigt mycket om skolan. Systemet i skolan är väldigt speciellt då lärare och rektorer inte tar tag i pågående problem i skolan som rasism, mobbning och orättvis behandling. Om du funderar på om ditt barn ska börja här rekommenderar jag en annan skola om du vill att ditt barn ska få en rättvis skolgång.
Elev
14 dec 2022

de låser kritiska omdömen läs ! warning

martin williamsson rektor på skola accepterar mobbning spciellt mot utläsnka människor maten är okej och grönsaker är ruttna lärarna gör inget åt mobbning
men skyller det på elever som blir utsatta som säger ifrån pratar från erfarenhet och känner mig ottryg det finns lärare som har puttat till mig även kastat min telefån på No salens bord , de raderar negativ kritik hoppas att jag kan nå ut till någon börja inte här ni kommer att ångra er!! absolut ingen arbets ro heller och lärarna gör inget åt det speciellt inte när det är killar är tvungen att skriva att det är 5 stjärnigt annars kommer inte kritiken med på sidan
Förälder / Vårdnadshavare
14 dec 2022

Läs hela!

Alla kommentarer som är 1 stjärniga är låsta och det säger väldigt mycket om hur Fridaskolan är. Systemet i skolan är väldigt speciellt då lärarna ofta inte tar tag i viktiga problem som rasism, mobbning och utfrysning i skolan. Om du funderar på om ditt barn ska börja här så rekommenderar jag en annan skola där såndant här beteende inte är tillåtet.
/ Mvh föräldrar till barn på Fridaskolan
Elev
14 dec 2022

Förfärlig skola

Lärare skyller problem som händer i skolan på personer dem tror är skyldiga men inte har ett enda bevis på. Man får inte tillräckligt med hjälp och F varningen kommer dagen innan betygen sätts. Maten är förfärlig och oftast inte ens ätbar. Ruttna grönsaker och frukter är på menyn.
Våld och rasism är tillåtet på denna skolan och finns inga konsekvenser till.
Elev
5 dec 2022

Missnöjd elev

Bra lokaler mycket yta att studera på men lärarna är hopplösa samt skolmaten. Jag upplever att lärarna hotar eleverna och hjälper ej folk med svårigheter på lektioner. Maten är gjord för vuxna och inte barn, för mycket vegetarisk mat för vuxna smaklökar ej gjort för att barn ska konsumera. Dålig arbetsro bland elever och lärare. jag rekommenderar ej denna skolan.
Elev
10 jan 2022

inte en bra skola

Skolan är fin och lärarna lär ut bra dock smaka skolmaten som att matpersonalen släpper ut sina inre gaser i maten.
Förälder / Vårdnadshavare
18 apr 2020

Frihet, engagemang och trygghet.

Engagerade lärare och studiemotiverade trygga elever. Bra val av skola.
Elev
23 dec 2019

Skolan är bra, bra för dig som vill lära dig.

Skolan är fin och ganska ny. Nyttig och ibland god mat, dom har alltid något man kan äta, dom har även vegetariska och veganska rätter. Vissa lärare kan ha det svårt att visa rättvisa, vissa har attityd.
Elev
13 dec 2019

En bra skola man kommer nära lärare och elever.

Hej jag är själv en elev på skolan, det är en väldigt ny och fin skola, god och nyttig mat ibland är det något nytt på menyn som jag aldrig smakat förut. Det är fina klassrum många och studie möjligheter.Kan var lite pratigt och rörigt ibland och lärarna kan ha lite svårt att säga till dem som inte gör det dem skall.
Elev
11 dec 2019

Bästa skolan som finns

Skolan för de eleverna som vill lära sig. En av de bästa skolorna om inte den bästa! Det finns bra lärare som ser alla hyss man gör vilket stoppar skadegörelse och sånt.
Elev
9 dec 2019

Skolan är bra

Bra skola med bra miljö och motiverade elever
Elev
7 dec 2019

Skolan är verkligen så bra!

Älskar skolan! Gått där i 1,5 år nu och kunde inte trivas bättre. Lärarna är jättebra, bryr sig och vill alltid det bästa. Mänskliga. Lokalerna är öppna och behagliga och maten är hyfsat god men varierande. Kommer inte ihåg senaste gången vi hade samma mat. Iallafall verkligen en asbra skola som rekommenderar starkt!
Förälder / Vårdnadshavare
22 sep 2019

Fantastisk

Mina barn stormtrivs! All personal på skolan är engagerad i barnen vilket är fantastiskt
Förälder / Vårdnadshavare
19 jun 2019

Bra skola med fin miljö ute o inne!

Engagerad personal, allt från lärare till kökspersonal!
Bra klimat bland elever och hög studiemotivation.
Förälder / Vårdnadshavare
1 jun 2019

Underbar skola!

Har bara positivt att säga efter fem år med mina barn här.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen