Omdömen

2.2
Baserat på 6 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
8 aug 2023

Dålig ledning

Dålig ledning, utnyttjar lärare och trycker ner dem. Behandlar eleverna dåligt för att dem vet att deras föräldrar inte är kompetenta. Ledningen är inte professionella anställer kontakter för att betala svart. De skriver kontrakt via mejl och fifflar med kontrakt.
Fifflar med löner och anställer obehöriga för att kunna styra dem. Följer inte kurplanen och ledningen jobbar inte helhjärtad. Dem vill inte elevernas bästa och gör absolut ingenting för att motivera eleverna och säkerställa att dem får en rätt utbildning. Flera lärare och personal har tidigare slutat och blivit illa behandlade och kränkta. Eleverna har inte utvecklat sig trots att dem får gratis betyg. Gratis betygen ges för att slippa skolinspektionen och för ryktets skull. Eleverna får inte rätt anpassningar och utbildning.
Elev
17 maj 2023

dålig skola

Jag mår jätte dåligt i skolan, ingen bryr sig om mig, rektorn är aldrig på plats när jag vill prata med henne. När hon väll är där ger hon mig en piggelin glass och skickar tillbacks mig till klassrummet. Oprofessionell rektor som bör kollas upp eller kanske bytas!! Jag känner mig utanför och ingen tar mig seriöst, arbetsledaren Suad säger chop chop till oss och låter mig inte vara ledsen ifred utan ber mig bokstavligen svälja in tårarna. Sämsta skolan
Personal
17 maj 2023

SKIT SKOLA.

Dålig skola, väldigt otrygg miljö, anställer folk utan att kolla belastningsregistret. Fifflar med lönerna, anställer kriminella personer, stöter ut dig ifall du inte håller med dem. Dålig arbetsmiljö, som en resurs får man också vara en städare, tydlig hierarki där cheferna trycker anställda.
Elev
4 maj 2023

Hatar den här skolan

Inte bra alls , om man till exempel har en diagnos så får man inte anpassningar, har blivit hotad flera gånger och dom bryr sig inte.
Förälder / Vårdnadshavare
11 jan 2023

Viviana ska bort!!!

Skolan har ej gått på aktiviteter med klasserna från högstadiet dock dom sagt det. Eleverna får ej bra undervisning, och tycker samt Viviana borde få sparken!!
Föredetta elev
27 jan 2022

Bästa skolan!

Utmärkt skola! Man får låna datorer, Sl kort! Lärarnarna är väldigt pedagodiska och maten bra!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen