Omdömen

3.1
Baserat på 12 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
15 jun 2023

Jättebra!

Lärarna är fantastiska, engagerar eleverna och lär ut på ett strukturerat och roligt sätt. Utöver den otroligt bra undervisningen finns även så mycket annat som gör frysen till mer än en bra skola. Skolan har överlag en mycket god stämning som gör att man känner sig bekväm och som hemma. Det är alltid något på gång, uppträdanden av någon av passionerna, tävlingar av olika slag eller annat kul. Rekommenderar till alla, fryshuset är bäst!
Föredetta elev
4 jul 2022

Undermålig undervisning

Det är en dålig skola där fler lärare är dåliga på att lära ut. Att ha lektion för att lära sig om och hur atomer binder till varandra och läraren säger att "två atomer blir kära i varandra och vill pussas" är så oseriöst. Rekommenderar inte skolan till de som vill ha kunskaper för att klara av naturprogrammet.
Elev
28 feb 2022

dåliga lärare

extremt dåliga lärare som inte bryr sig om högpresterande elever. gick där i mindre än ett år och fick inte hjälp med något alls.
Elev
24 jan 2022

SPRING NÄR DU KAN!

Sämst, mådde skit varje dag i skolan och man blir bara accepterad om man dricker, tar droger etc. För många elever eftersom skolan inte kan hantera alla. Slagsmål då och då. Gick där i en termin och slutade sen direkt. Skulle säga att det var en traumatisk upplevelse.
Elev
25 nov 2021

Rekommenderar starkt denna skola

Fryshuset är nog den bästa skolan som jag har satt min fot i. Eleverna är hur trevliga som helst och jag har aldrig haft lärare som bryr sig så mycket om eleverna än vad de gör där. Schemana är jättebra och varierande. Att välja dans som passion är något jag rekommenderar starkt då lärarna är jättebra. Maten är helt ok. Det är skola som är väldigt blandad av personligheter vilket jag verkligen tycker är kul. Ett minus med skolan skulle vara att man har skåpen i klassrummen så det blir väldigt mycket spring om man inte är i sitt hemklassrum eftersom att en annan klass då har sina skåp i rummet man är i och de kanske behöver hämta sina saker.
Förälder / Vårdnadshavare
3 jan 2021

Bra skola för studier!

Jag tycker att skolan har bra lärare och bra studier. Rekommenderar verkligen den till andra föräldrar
Elev
27 mar 2020

Värsta skolan jag gått på. Både lärare och elever

Otroligt oseriös. När man hamnar i slagsmål så går bara lärarna förbi.
Elev
28 feb 2020

Toppen!

Bästa skolan jag gått på.
Elev
26 feb 2020

Bra lärare men respektlösa elever

För mycket orten och kaxigheter som går i klungor i korridorerna :(
Föredetta elev
13 feb 2020

Jättebra skolan!

Bra lärare som verkligen bryr sig. Helt okej skolmat och lokaler. Det händer alltid något kul, en konser, dansuppvisning, besök av politiker/kungliheter etc. Rekomenderar starkt fryshuset för dom som vill sjunga, spela instrument, basket, dansa, skatea, rita och träna.
Elev
29 nov 2019

Hhhhh

Helt ok, bra lärare samt mat men dålig lokal
Elev
30 aug 2019

Skolan är super bra

Skolan är så bra. Lärarna bryr sig verkligen om en och det är en väldigt välkomnande miljö man känner sig alltid hemma och det är bara super kul där

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen