Omdömen

2.4
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
25 maj 2023

Skolan.

Utbildning är ganska bra med vissa läraren men ibland kan det vara någon lärare som är ganska pratsam så läraren brukar prata bort lektionen med vissa elever och glömma bort att lära. Personen är ganska bra men vissa läraren favoriserar vissa elever personalen brukar också stressa eleverna och ge dem jätte mycket prov och inlämningar på en och samma gång och när man väl säger till dem så brukar dem inte riktigt bry sig. Säkerheten är jätte bra det finns personal överallt och kameror och det är en ganska liten skola så den är inte så farlig och man känner sig oftast trygg. Inomhusmiljö kan bli lite rörigt och stökigt och ibland så är lärarna bra med att säga till men vissa brukar inte säga till och vissa nät den säger till så brukar inte eleverna lyssna. Utomhusmiljö är jätte stökigt och det är ganska många olika skolor som går förbi eller är på samma skolgård (vi är 3 skolor i samma byggnad) och då blir det kanske lite otrygghet och stökigt. Skolmaten är oftast inte alls god och vi har pratat med mat chefen men han har inte gjort så mycket åt saken. Skolinformation är skolan jättebra på och dem brukar skicka massa veckobrev och vad som kommer hända den kommande veckorna. Aktiviteter är den jätte dåliga på vi brukar inte gå på några museum eller någon stans alls men vi brukar ha idrottsdagar eller julpyssel.
Förälder / Vårdnadshavare
9 feb 2023

ssssssssssssssssssssss

skolan är helt rutten skola
Föredetta elev
7 maj 2020

Dålig skola

Dålig skola lärarna är väldigt professionella.
Rekommenderar verkligen inte.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen