Omdömen

2.4
Baserat på 10 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
22 jul 2023

Utländska barn här är ert varning!

Har gått i denna skola och jag kan själv säga att det är en skola som väljer favoriter mellan elever, har haft rasistiska lärare. Under min Sista hösttermin har jag haft med dem hade man tvingat mig att gå runt i en cirkel och sjunga och hålla hand med andra barn även när jag har informerat dem att jag dock ändå var lite sjuk. Hitintills fick jag höra 2 av mina mentorer säga N ordet under lektion när man hade läst en text för att "lära barnen osv" när dem själv visste att man kunde ha använt andra ord för den. Har känt mig kränkt under mina sista år här pga jag har på mig slöja och en av mina mentorer ville att jag skulle bada utan den för att jag hade glömt bort om min badslöja hem. Maten är dålig, har hittat hår o en annan har hittat en insekt. Rekommendera bara skolan för dem som är svensk och inte utländsk.
Annat
22 jul 2023

Utländska barn ska vara försiktiga över denna skola!

Har gått i denna skola och jag kan själv säga att det är en skola som väljer favoriter mellan elever, har haft rasistiska lärare ( jag är utländsk) Sista höstterminen jag haft med dem hade man tvingat att gå runt i en cirkel och sjunga och hålla hand med andra barn även när jag har informerat dem att jag dock ändå var lite sjuk. Hitintills fick jag höra 2 av mina mentorer säga N ordet under lektion när man hade läst en text för att "lära barnen osv" när dem själv visste att man kunde ha använt andra ord. Maten är dålig, har hittat hår o en annan har hittat en insekt. Rekommendera bara skolan för dem som är svensk och inte utländsk.
Annat
22 jul 2023

Utländska barn ska inte gå här om ni inte vill ha racistska lärare

Skolan är en av det värsta jag har varit med i, Har haft rasistiska lärare som har sagt N ordet och man kollar bara inte på bara sitt jobb men hur man beter sig mot dem, Maten e dåligt, har hittat hår och nån hade hittat en insekt i sin, Mat tanterna tror att de är elevernas hår när man väl går upp till dem och säger till. Annars e utbildning bra men rekommenderar helst att ni hittar en annan skola om erat barn är utländsk.
Elev
13 maj 2023

Mitt omdöme

Det är bra men maten är inte god
Elev
3 maj 2023

Mitt omdömme

Det är bra fröknar. Men det är äcklig mat
Föredetta elev
25 jan 2023

Mina föräldrar ångrar inte att dom satte mig på en annan skola

Nej nej nej! Allt är dåligt mina föreldrar ångrar inte en minut att dom satte mig på en annan skola det är lätt den sämsta skolan seriöst. Dom bryr sig inte om eleverna och det blir mobbning och ovårdat språk,lektionerna var hemska. BÖRJA INTE HÄR SÅ MÅR DU BRA
Elev
25 jan 2023

Sämsta skolan, låt inte ditt barn börja här om du gillar det.

Den går skolan är dålig på en annan nivå, Barnen på skolan använder inte bra språk många mobbare och lärarna är inte utbildade,behövde sluta på skolan för att det var så dåligt och blev ner tryckt dagligen men inte gjorde nåt. Lärarna hotar en om att ringa polis ett tips börja aldrig här!!!
Föredetta elev
2 sep 2021

"Mamma ångrar att hon inte tog mig därifrån"

Skitskola retutsagt, ingen gör något åt arbetsro mobbning och miljön. De bryr sig inte om eleverna alls, de låtet dem hållas som dem vill. Själv vart ustatt och fick stå ut med utanförskap i flera år.
Förälder / Vårdnadshavare
4 dec 2019

Mycket trevlig skola!

Har haft 3 barn i denna skola nu och har bara positiva upplevelser! Engagerad personal, trivsam utemiljö och mycket flexibilitet i verksamhet där saker är olika år från år utifrån de behov som finns just där och då. Visste inget om tidigare rykte som någon skrev, hade aldrig gissat det heller utifrån nuvarande organisation.
Förälder / Vårdnadshavare
16 okt 2019

Skola på uppsving

En skola som lever med mycket rykten från förr men som fårr igenom ett trelärarsystem. Kommunen satsar på denna skola! Bra lärare på lågstadiet där jag har barn.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen