Omdömen

2.6
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
1 apr 2023

Under all kritik

Fruktansvärd erfarenhet. Kan inte uttrycka något annat. Traumatiskt. Om inte hela personalstyrkan bytts ut inklusive rektor sedan 2020 så skulle jag inte rekommendera. Barn tappades bort och försvann under lugna eftermiddagar med endast en handfull barn att ha uppsikt över på en liten yta. Vårt barn kom hem med stora blåmärken ingen visste var dom kom ifrån. Livsfarlig utemiljö med trasiga leksaker, skräp och mindre stockar barn kunde ta upp och slåss med. Personal som överhuvudtaget inte tröstade eller såg gråtande småbarn om dom så stod precis framför dom och dom ändå inte gjorde något annat än att stå och titta ut i luften. Varje dag vi kom till förskolan såg vi barn, även på avdelningen för 3-5åringar som gått där en längre tid, som skrek och grät helt hysteriskt att dom inte ville bli lämnade. Vi fick aldrig vare sig inskolningssamtal eller utvecklingssamtal. Personalen hade glömt lösenordet till sitt instagramkonto så det användes inte. ”Pedagogiken” var att klistra upp bilder på Alfons Åberg där små barn skulle lära sig sitta tysta och vänta 20 minuter i taget inför olika moment. Personalen var den kallaste och mest känslofattiga jag träffat på en förskola, alla gick omkring med bister uppsyn, samspelade inte eller log mot barnen. Ateljén användes inte för att personalen inte orkade använda den.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen