Omdömen

4.0
Baserat på 9 omdömen och 81 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Parent
14 apr 2024

Mina varmaste rekommendationer

Vi har haft våra två barn på Gåsen och aldrig ångrat vårt val av förskola. Den trygga miljön med liten barngrupp och stabil personal har gjort att både barnen och vi som föräldrar trivs otroligt bra. Barnen är utomhus mycket på dagarna i alla väder och som föräldrar får vi god insikt i verksamheten genom tät kontakt med personalen och dagliga notiser via en app som vi uppskattar mycket. Personalen är fantastisk och jag är avundsjuk på mina barn som får äta den goda hemlagade maten varje dag. Rekommenderar varmt Gåsens förskola.
Parent
13 apr 2024

Jätte nöjda

Liten mysig förskola som vår son har trivts väldigt bra på senaste 2 åren! Vi tycker att personalen är väldigt snälla och duktiga.
Parent
13 apr 2024

Gåsens förskola

Vi är väldigt nöjda med Gåsen. Liten och trygg förskola med trevliga pedagoger. Bra rutiner med mycket utomhusvistelse. De små barnen sover utomhus i vagn, vilket passar oss perfekt. Hittills inte en enda vab-dag. Vårt barn verkar älska sin förskola!
Parent
13 apr 2024

Jättefin förskola!

Vi är jättenöjda med helheten på förskolan Gåsen! Vårt barn är trygg med personalen och det känns gemytligt och tryggt. Det är ett kooperativ så man förväntas bidra till verksamheten aktivt under ca två år men det är även en möjlighet att få insikt i ens barn dagar på förskolan. Maten lagas från grunden varje dag med fantastiska recept från grunden. Vi hade inte valt en annan förskola om vi skulle göra om valet igen.
Parent
13 apr 2024

Trygg förskola

Trygg miljö med närvarande pedagoger. Att förskolan drivs i hemmamiljö med små barngrupper samt hemlagad mat bidrar till att skapa den trygga känslan. Rekommenderar verkligen!
Parent
7 sep 2023

Längtar till förskolan varje dag

Vårt barn har gått på Gåsen i 2,5 år nu och längtar till förskolan varje dag och har älskat att vara där från första stund.

Att få känna doften av mat som tillagas från grunden på förskolan av vår fantastiska kock och komma in från utelek till nybakat bröd känns otroligt lyxigt, jämfört med att få mat levererad från storkök för uppvärmning.

Förskolan har en ny pedagogikt ansvarig förskollärare sedan i vintras som utvecklar verksamheten i stort och smått. Planerar läromål, utflykter och pedagogiska teman. Ser till att alla barn trivs och känner sig sedda och delaktiga. Ger regelbundna uppdateringar om verksamheten till oss föräldrar och är otroligt uppskattat nytillskott till vår förskola. Barnskötarnas fina omsorg om vårt barn gör att hen känner sig trygg med både personal och kompisar.

Den lilla familjära förskolan med stora möjligheter att vara med och påverka vårt barns tid i förskolan, utan för stor arbetsinsats gör att vi uppskattar Gåsens förskola och föräldrakooperativ.
Parent
1 sep 2023

Liten barngrupp, trygg miljö och fantastiskt mat

Två barn - tredje förskola (en kommunal, en privat och nu föräldrakooperativ). Vi uppskattar den lilla barngruppen och stabil personal som gör att våråt barn känner sig väldigt tryggt med de vuxna.
Trots den lilla barngruppen finns en egen kock, som inte bara uppskattas av oss vårdnadshavare men ännu mer av barnen som får vara delaktig i matlagningen.

Mysig gård med mycket plats. Det uppskattar vi verkligen då den lilla barngruppen samt utrymmet gör att barnen kan gå undan om de behöver det och inte hänger på varandra för mycket.

Barnens interessen tas hänsyn till och de får utforska och lära sig i väldigt fina miljöer.

Några timmars jobb per år i och med att det är ett föräldrakooperativ men de flesta uppgifter är trevliga då man träffar andra vårdnadshavare. Städning är inte (!) en uppgift, det utförs av personal.

5 av 5. Vi kommer även placera vård 3e barn här.
Parent
31 maj 2023

Bästa förskolan vi haft.

Tredje barnet, tredje förskolan, tredje året nu. De andra har gått på större kommunala skolor där personalomsättning ibland gjort barnen otrygga. Här har personalen varit stabil, men med en ny förskollärare från 2023.
Inskolning skedde enligt en plan som visserligen var annorlunda än hur vi tidigare gjort men det funkade det också.
Den egna kocken lagar jättefin och god mat från bra råvaror och barnen får vara delaktiga i matlagningen.
Den pedagogiska biten fungerar bra och vårt barn kommer hela tiden hem med nya kunskaper vi kan förundras över, räkna, bokstäver, till och med skriva sitt namn. I princip dagligen kommer uppdateringar via Tyra-appen.
Visserligen är det lite arbete som kooperativ, några timmar ett par gånger per termin, men man lär å andra sidan känna de andra föräldrarna.
Vårt barn älskar sin förskola så vi kan inte tänka oss en bättre plats för hen på dagarna.
Parent
30 mar 2023

Varning för den här förskolan

Avråder starkt från Gåsens förskola! Personalen (2021/2022) är inte snäll mot barnen. Små gråtande barn tröstas inte, pedagogisk planering för inskolning saknas helt, noll lyhördhet för barnen (nya barn lämnas ensamma att försöka hitta in i gruppen utan hjälp, en favoritsång kan inte sjungas för att det är fel tid på året, barnets egen beskrivning av sig själv körs över etc etc).
GRÅGÅSVÄGEN 6, 756 51 UPPSALA, 75651, Uppsala
46 70 575 72 88

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen