Omdömen

3.6
Baserat på 12 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
26 sep 2023

Topp förskola!

Bästa förskolan!
Oerhört engagerad personal. Öppen för samarbete med vårdnadshavare. Väldigt strukturerade och målmedvetna med sitt lärande till barngrupperna.
Generös förskola med aktiviteter, utflykter och bjuder in flertals gånger föräldrar för olika högtidsfiranden.
Lunchen snålas det inte med, ekologiskt och kravmärkt! Mitt barn får äta sig mätt, lika så mellis. Erbjuder de flesta säsongens frukter på fruktstunden.
Jag rekommenderar starkt!
Förälder / Vårdnadshavare
12 sep 2023

Rekommenderar starkt!

En liten, mysig och helt fantastisk förskola. Engagerade pedagoger inom alla områden. Trevligt bemötande vid lämning och hämtning.
I lärandet förkommer mycket utmaningar och möjligheter som anpassas efter barngrupperna/åldern. Väldigt generös förskola med utflykter och aktiviteter!
Rekommenderar starkt! 5/5
Förälder / Vårdnadshavare
12 sep 2023

Barnens förskola!

En fantastisk förskola. Vi har/haft alla våra barn på förskolan. Ett stort gäng fantastisk och engagerade pedagoger. Exakt alla! Upplever som vårdnadshavare aldrig någon personalbrist. Aldrig någon vikarie utifrån utan personalen täcker upp för varandra vilket är skönt för oss vårdnadshavare och barn men tufft skulle jag tro för verksamheten, så en guldstjärna till dem.

Förskolan är oerhört generös med utflykter och aktiviteter som anpassas för varje åldersgrupp. Allt från skogsutflykter till besöka Skansen, teater och studiebesök på museum.

Undervisningen är motiverande och målfokuserad. Mycket variation i lärandet och mina barn har utvecklats oerhört.

Pedagogerna är alltid villiga att lyssna och uppdaterar om barnet rätt bra. Dessutom ett utförligt veckobrev om allt som händer på förskolan.
10/10 helt klart!
Förälder / Vårdnadshavare
12 sep 2023

Rekommenderar

En riktigt bra förskola, stormtrivs och barnen också. Pedagogerna är jättebra och man märker att dom vill vara på jobbet och inte bara är där för att dom måste. Perfekt för den som vill att barnen växer upp i en trygg miljö. 5/5 helt klart.
Förälder / Vårdnadshavare
12 maj 2023

Rekommenderas inte

Ångrar starkt. Aldrig mer friförskola.
Förälder / Vårdnadshavare
11 maj 2023

Väldigt dålig

Rekommenderas inte. Ingen bra förskola alls. Fri förskolor vill endast tjäna pengar på barnen. Tar inte vikariat vid sjukfrånvaro utan det går på bekostande av verksamheten.
Väldigt dåligt
Förälder / Vårdnadshavare
11 maj 2023

Rekommenderas inte

Rekomenderas inte, avstå från att välja denna förskola,
Förälder / Vårdnadshavare
11 maj 2023

En förskola för endast icke krävande barn.

De står och räknar hur många antal bitar gurkor och tomater och som varje barn ska ha. När jag var på inskolningen var det för lite mat. De fick en bit friterade fisk som var liten och alla barn ville ha mera men fick inte för att det var slut. Maten är god och bra men portionerna är för små. Beställ mer för de äldre barnen!

Trots detta tjatades om att vegetarisk mat kostar extra och man ska meddela när barnen är borta under en längre tid för att de ska inte beställa till barnet. Många av de är engagerad och duktiga. En av förskollärare som min son hamnade med sitter oftast och dagdrömmer eller håller på med mobilen, eller pratar om politik med en annan pedagog. Han väntar tills barnen kommer och ber om hjälp eller prata med honom men annars är han mkt passiv.

Rektor och denna lärare har förnekat att ta hjälp av en specialpedagog för att friskolor får inte hjälp från kommunen och vill inte bekosta detta själva trots att de gick med en ren vinst på 1 miljon kronor när jag kollade upp detta. I hans tidigare förskola fick han specialpedagog. Tyvärr visste jag inte detta tidigare.

Så ja det funkade mkt bra för mitt yngsta barn som inte var krävande men inte lika bra för mitt andra son som behövde specialinsatser och extra stimulering. De har misslyckats med att bemöta honom. Den är en bra förskola för icke krävande barn, som sköter sig själva och leker självständigt.

Bra med utflykter, åka på teater då och då. Bra info om barnet på veckobrevet.
Förälder / Vårdnadshavare
9 sep 2022

Bästa ni!

Fantastisk inskolning tack vare hög personaltäthet, utbildade pedagoger. Barnen blir sedda och bekräftade. Rekommenderar starkt! Fantastiskt ❤️
Förälder / Vårdnadshavare
30 jan 2022

Rekommenderar

Den bästa förskolan
Stina  Isaksson
Förälder / Vårdnadshavare
2 sep 2021

Fantastisk förskola

Fantastisk förskola med kompetent och trygg personal som är till glädje för både barn och föräldrar.

Bra aktiviteter och man får veta mycket om vad ens barn gör genom sms och veckobrev.
Förälder / Vårdnadshavare
14 okt 2020

Bästa förskolan

Bästa förskolan! Liten, trygg förskola med superpedagoger.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen