Omdömen

3.4
Baserat på 6 omdömen och 48 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
18 nov 2022

Ba22

Bra skola överlag

Bra skola med mycket frihet, en hel del muppiga lärare men dem flesta är bra.
Elev
23 okt 2022

Gamleby gymnasiet

Gamleby gymnasiet är en bra skola. Gemenskap mellan alla elever och lärare.
Elev
14 sep 2021

Rid

Gamlebygymnasiet

Fin skola, miljöer, dock oförståelig personal. Man hamnar lätt utanför om man inte är som alla andra . Dåligt med ridtid.
Elev
13 dec 2020

Gemenskap och bra inlärning

Mycket praktiskt och lärare som inte bara ser en som ung och dum. Mycket förstående i allt och en bra gemenskap. Under alla min år i skolan så har jag byt skola två gånger och alltid haft problematic med lärare, inlärning och att få kompisar. Dock dessa tre år jag gått där har varit fantastiska lärarna, inlärningen, gemenskapen är fantastik.
Elev
17 maj 2020

Helt okej skola

En bra skola med engagerad personal. Det som är negativt är att regler inte följs och personal bryr sig inte om det. Går rid och tycker att det är alldeles för lite praktisk ridning, endast 1 gång i veckan. Känner mig trygg på skolan men bor inte på skolans internat så kan inte uttala mig om det. Skolan har för övrigt många djur som tas bra hand av djurskötare. Är även en skola där du får hjälp att utvecklas som person.
Elev
9 dec 2019

Verkligen inget bra gymnasie

Det finns ett antal med regler, lät bra när jag väl började.. Men följer eleverna reglerna? Nej. Bryr sig lärarna/personal om att eleverna bryter mot reglerna? Nej. Man känner sig otrygg, det är mycket alkohol och droger inblandat bland eleverna. Det finns boende på skolan vilket verkligen inte är mysigt. Det känns väldigt otryggt att bo där. Folk som spelar hög musik, bankar i väggar och epor som kör sönder vägarna utanför PLUS att varje helg är det "fest" och då finns ingen personal där.

Det jag skulle kunna säga som positivt med skolan är att det finns massor med djur. Men även där, de sköts väldigt dåligt, elever har DÖDAT djur med mening. Väldigt otryggt för djuren med.

Nej jag rekommenderar verkligen inte skolan, med rektorn också som inte ens bryr sig om vad man har att säga. Piss rektor = piss skola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen