Omdömen

4.0
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Andrea Blomberg
Förälder / Vårdnadshavare
1 dec 2020

Extrem trygghet och värme!

Denna förskola har pedagoger som alltid är på hugget och är fullt medvetna om vad barnen har för sig, otroligt trevliga, extremt förståeliga och varmhjärtade.
Min son kände sig hemma under sin tid på denna förskola och det är tack vare den underbara personal som fanns på plats genom tiderna! (Det är många gånger han påpekar att han saknar dom då han började skolan 2020)
Själva miljön utomhus är också jätte bra! Förskolan är placerat strax bredvid en väg men trots det så kände man trygghet och jag var säker på att sonen var trygg under sin tid på förskolan just för att personalen hade extrem koll på barnen, deras lekplats/leksaker uppskattades extremt mycket utav sonen!
Inomhus miljön var även den positiv! När man klev in i lokalen kände man sig välkommen och barnen hade alltid något att göra som dom gillade!
I sonens utveckling hade förskolan väldigt stor positiv påverkan, hans personlighet blommade ut och han lärde sig mycket!

Ett stort tack för allt ❤️

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen