Omdömen

2.4
Baserat på 38 omdömen och 299 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
31 maj 2023

Ekono

Medel

Bra skola över lag dock ingen bra mat
Elev
7 dec 2022

dåligt

dålig skola, m väldigt få utbildad lärare samt att lärarna är väldigt rasista mot utländska elever. två elever skrev samma prov o hade samma poäng men den svensk fick högre betyg .
Föredetta elev
4 sep 2022

Usch

Riktigt dålig skola. Mobbning tas inte på allvar, caféet är snordyrt och lärarna är dåliga.
Elev
15 mar 2022

blir tafsad på sök ej hit

Hemsk skola, blir tafsad på i matsalen av yngre snorungar, host*intesvenskar*host. många lärare jättesnälla vissa andra beter sig som häxor. sök inte hit om du vill ha en ok gymnasietid.
Elev
15 mar 2022

Samhäll

Sök inte hit

Jävla skitskola, kan inte vara i matsalen utan att bli tafsad på av yngre snorungar, maten oftast ok. Vissa lärare jättesnälla andra häxor. Skulle inte rekommendera om du vill ha en fin gymnasietid åk inte hit
Föredetta elev
26 jan 2022

All

Hemskt

Man får ingen hjälp och lärarna säger rakt ut att dom inte kan sätta betyg på en sen när man säger till blir man inte tagen seriöst.toaletterna är fyllda av spindlar och är snuskiga.maten är inte heller ätbar. Inget att rekommendera
Elev
10 jan 2022

Samhäll

Trivs inte

Tanken av att sätta min fot på Gislaveds gymnasium är inte rolig. Dagarna är långa och tråkiga. Det finns inte en enda aktivitet man kan underhålla sig med under våra 2 timmars håltimmar. Min klass är splittrad och det gör att den blir väldigt tråkig. Inget som lärarna gör något åt. Ingen i klassen har en bra relation med någon av våra lärare. Tycker inte att de är så bra över huvud taget. I varken undervisning eller något annat. Jag trivs inte alls på Gislaveds gymnasium.
Elev
18 dec 2021

Dåligt lärare

Är du bra på att studera utan lärare så passar denna skola dig
För att lärarna suger som fan

skaffa eget lärare eller flytta härifrån till en plats med bättre gymnasiet
Elev
21 nov 2021

Rent helvete!!!

Hemskt! Principen om allas lika värde gäller inte! Är du invandrare kommer du aldrig nå höga betyg (i vissa ämnen) hur mycket du än kämpar, då majoriteten av lärarna har fördomar, favoriserar och behandlar eleverna olika.

Otroligt stor vikariebrist. Lektioner ställs in konstant och eleverna förväntas ta ikapp på egen hand.

Skolmaten är oftast ätbar men personalen är oerhört otrevliga!

Polisen är ständigt närvarande.
Elev
21 nov 2021

Ekonomi

Hemskt

Skit skola , är man blatte så kommer lärarna behandla dig annorlunda, de vill inte se dig lyckas , lyssnar inte på sina elever, mentorerna är bara på lärarnas sida , tror elever mår dåligt och skickar dom till skolsköterskan eller kuratorer utan att fråga dom för de tycker man ser ” för stressad ut” haft flera vänner som sneat på detta. De tar inte en på allvar.
Elev
26 aug 2021

Estet Musik

Estet mycket bra

Estetprogrammen ger mycket bra utbildning och klasserna är helt fantastiska
Elev
16 jun 2021

Samhäll

Alla lärare är hemska

Hemsk! Hur ni än kämpar om ni är invandrare så kommer ni aldrig nå höga betyg! Alla är lika värda gäller inte i denna skolan! Svenskar är alltid först! Och om du har problem försök helst lösa det själv för ingen kommer att hjälpa dig!!!
Elev
10 jan 2021

Skola

Shit happens all the time!! Men en fet skola annars bra mat oså men akta så du it blir bombed :) kidding det sköna personal
Elev
27 dec 2020

Inte bra

As dålig och inget tas på allcar! Alla är likavärda finns tyvärr inte! Alla språk såsom spansla, italienska, tyska och franska är dålig med dåliga lärare!
Elev
22 dec 2020

Tragiskt

Riktig dålig skola, eleverna hemska, personaler hemsk
Elev
19 dec 2020

Rekommenderas ej!

90 % av mina lärare är hemska, de gör prov för 4 kapitel, de favoriserar som kan leda till att man får högre betyg än vad andra får.. , 50 % äcklig skolmat och extremt dyra priser i oasen (cafét i skolan), (KOMMUNEN) tar bort dem viktigaste inriktningarna och de folk vill gå på, Dator och Kommunikation, samhällsbyggande och miljö, media och informations teknik. Fordon, VVS programmen. Inget att rekommendera!! SÖK INTE HIT!
Elev
24 nov 2020

Inget att rekomendera

Jag går andra året och lärarna är jätte dåliga, toaletterna är skit och maten är ju inte ens ätbar och man känner sig lite fängslande
Elev
8 nov 2020

Hemskt

Hemskt, fult och ser ut som sjukhus på insidan jättetråkiga lärare
Elev
6 sep 2020

Bra skola

Skolan är ganska bra
Personal
1 sep 2020

hiiiii

Den var perfekt bror
Elev
26 aug 2020

Gislaveds gymnasium

Det har försökts göra åtgärder men inte lyckats eftersom det är för många elever på skolan.
Det funkar även dåligt i matsalen då den delas med en annan skola
Elev
21 aug 2020

Bästa med skolan

Detta är mitt andra år som elev där och all är såååååå bra
Elev
16 mar 2020

Lärare ska behandla elever rätt

Vissa lärare svär mot elever och favoriserar, vilket leder till att andra elever känner sig mindre värda. Man vågar inte visa sitt bästa för man vet ändå att det inte hjälper om man inte är lärarens favorit.
Elev
18 feb 2020

Meh sådär

Vissa lärare är bra speciellt inom samhäll, men mattelärare är kaos. Skollunch har förbättrats nyligen till fler vegetariska val. Korridorerna är alltid högljudda. Mycket bråk i skolgatan. Ligger fimpar o spott inomhus.
Elev
16 feb 2020

Bra skola helt enkelt

Väldigt bra skola! Hört från många som går på gymnasium runt om att Gislaved verkar va den bästa av vad som finns. Varierat plugg, beror såklart på vilken lärare man har och vilken linje man går. Bra cafeteria, dock lite väl saftiga priser. Vissa elever är stökigare än andra (HB) och pågrund av detta får skolan ett väldigt dåligt rykte. Skolan har inte mer slagsmål än någon annan skola. Maten är bra och det finns många olika förslag. Sen finns det dagar då maten är oätbar, men då finns det ju en pizzeria bara några 100m ifrån. Skolan är oerhört fräsch och skulle varit ännu fräschare om folk kunde bete sig. Klassrummen är bra, vissa bättre än andra men det funkar verkligen bra. Vill du gå på Gislaved gymnasium, tveka inte!
Annat
2 feb 2020

Gislaveds gymnasium = trash

Fåtal bra lärare, slagsmål i korridoren, bombhot för inte så länge sen. Ingen arbetsro då väggar o så inte är ljudsäkra eller vad man ska säga, i klassrummet är de inte någon ro alls. Bord borttagna för något elever gjorde, färre platser att kunna studera vid. Ganska säker på att det är en kille som våldtog en tjej på en fest, ser killen var dag i skolan och är rädd.
Elev
8 jan 2020

Fy vad jag "längtar " efter skolan

Alltså maten är dålig.
Otrevliga lärare och det gäller även ibland skolsköterskan. Arbetsro är väl sådär.toaletterna är små och äckliga. Det finns 0 respekt ibland.. Jag går i ettan och jag trivs inte alls för man känner sig inte säker
Elev
20 dec 2019

bästaå

bästa skolan gå dot vi har bästa nicolce
Elev
1 dec 2019

Skolan är okej, oduglig, men har en jobbig miljö.

Den är bra men vissa lärare är lite otrevliga. Plus så finns det inte någon respect vart man än går och alla ska larva sig och försöka vara någon som man inte är. Jätte jobbigt. Toaletterna är trånga och äckliga. Maten är bra men inte alltid efterlängtad. Vikarierna som jag mött är aldrig bra, och att ha bra matte lärare är nästan bortglömt.
Elev
29 nov 2019

Toppenskola!

går i 2an på gymnasiet och har nog totalt haft max 5 inställda lektioner under min gymnasietid.
har inte heller märkt av några bråk eller något drogrelaterat på skolan.
underbar skola!
Visar 30 av totalt 38 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen