Omdömen

2.4
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år
Redan prenumerant? Logga in
Förälder / Vårdnadshavare
24 mar 2023

SPRING HÄRIFRÅN, GÅ INTE HIT!

Vi känner oss inte trygga att lämna vår son på förskolan, pedagogerna har dålig koll på barnen när de leker. Kommer ALLTID hem med nya stora sår, bulor och blåmärken, långt över det normala när man träffat och jämfört med andra föräldrar med barn i andra skolor. Pedagogerna är mycket dåliga på att neka sjuka barn omsorg och många blir sjuka på grund av bristande kontroll och engagemang. Vi blir ofta bemött uruselt vid hämtning och lämning, när man frågar hur dagen varit känns de som att de hittar på gällande sömn och mat.
Förälder / Vårdnadshavare
18 maj 2022

Dåligt bemötande

Fin utomhusmiljö, dock ingen ordning, ingen samhörighet i grupper, varierande vikarier under året, minns aldrig att de hade någon utflykt för barnen utanför dagisets gränser, personalen gör säkerligen sitt bästa, men verkar strikt med barnen, bemötandet barn emellan brister.
Förälder / Vårdnadshavare
18 maj 2022

Kaotisk Miljö - inget gott bemötande

Fin utomhusmiljö, dock få aktiviteter för barn, minns aldrig att det var någon utflykt eller besök de tog barnen till utanför dagisgränsen, ingen ordning, ingen samhörighet i grupper, många vikarier i personalen, personalen ler inte och bemötandet brister.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen