Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
21 omdömen
Resultat omdömen
4.4
Utmärkt
17
4
0
0
0

Sthlms bästa gymnasium!!!

5.0
Elev · Samhällsprgogrammet · 23 februari 2021
Elev · Samhällsprgogrammet · 23 februari 2021
Underbar skola!!!!! Undervisningen är så givande och allt man lär sig appliceras på olika samhällsfrågor, här lär man sig verkligen påriktigt! SUPERGOD vegetarisk mat, väldigt härliga och trevliga människor. Lärarna är fantastiska och vill verkligen ditt bästa, de bryr sig verkligen om dig! <3Globbe<3

Globbe

4.9
Elev · 4 februari 2021
Elev · 4 februari 2021
Så bra skola, mysig stämning, bra lärare, bra mat. Jag umgås med många från olika klasser, över linjer och årskurser, alla är måna om att lära känna varandra:) det finns en trädgård och basket plan där ute:)

Skola

4.7
Elev · 24 januari 2021
Elev · 24 januari 2021
Väldigt bra, jag stormtrivs.
90%
ger betyget bra eller utmärkt till
Inomhusmiljö
Visa alla resultat

Bäst

4.8
30 december 2020
30 december 2020
God mat, astrevliga lärare och elever (såklart finns det några som är mindre trevliga men det finns ju överallt). Festerna = sköna människor och musik som alla kan och älskar (inte någon jävla einar låt t ex). Rekommenderar globbe till alla jag träffar

Kom till globbe!

4.7
Elev · 29 december 2020
Elev · 29 december 2020
ÄLSKAR globbe! Bra stämning, engagerade lärare och superb skolmat! Trodde att gymnasiet skulle bli lika skit som grundskolan, men icke sa nicke! Skolan och lärarna har sett till att jag får de anpassningar jag behöver för att klara och trivas i skolan. Projekten är intressanta och man blir verkligen insatt i ämnet. Sök till globbe!

Fantastiskt!

5.0
Elev · 22 december 2020
Elev · 22 december 2020
Det ända jag inte gillar är att det är mycket grupparbeten eftersom jag föredrar att jobbba indivisuellt, men allt annat väger upp för det. Super god vegetarisk skolmat.

Tror att de flesta hade trivts på Globala!

4.5
Elev · 6 december 2020
Elev · 6 december 2020
Jag är mer än nöjd med mitt val att börja samprogrammet på globala. Majoriteten av lärarna är extremt engagerade medan vissa är mindre (dock väger de bättre lärarna upp). Extremt trevliga människor, mysig stämning på skolan bland eleverna och klassbytena varje år gör att man knyter nya kontakter hela tiden. Miljön och attityden på skolan är väldigt accepterande och inkluderande enligt mig. Vi jobbar i projekt som skapar väldigt stor förståelse för ämnet och man lär sig jobba i grupp. Projekten kan bli intensiva ibland mot sluten men det är det värt. Det är väldigt mycket grupparbete på skolan så om man inte tycker om det så är passar nog inte Globala så bra. Eleverna är mer engagerade än jag trodde innan jag började på skolan vilket är bra! Det enda jag tycker är dåligt med skolan är att det inte är så många elevdrivna aktiviteter eller föreningar på skolan men det beror nog från årgång till årgång.

Projekt

4.8
Elev · 1 december 2020
Elev · 1 december 2020
Stor trivs! Så intressanta projekt och bra övning för sammarbete
79%
ger betyget bra eller utmärkt till
Utomhusmiljö
Visa alla resultat

Bra skola

4.3
Elev · 21 november 2020
Elev · 21 november 2020
Fantastisk skola med fantastiska lärare. Hade dock varit bra om estetarna hade lite mer resurser

Sämre koll

3.8
21 november 2020
21 november 2020
Hörde av kafetjejen att den gamle rektorn glömt säga upp datakillen innan de 6 månaderna gått så skolan blev med fackets påtryckningar tvungna behålla en spelberoende mammaboende arbetsvägrande initiativlös yngling.

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Hornsgatan 93, 11728, Stockholm
08-50839850

Globala Gymnasiet - en hållbar framtid från FNs globala mål

Globala gymnasiet sägs passa för den som fått upp ögonen för orättvisor i världen, och erbjuder en profil för att lära ut hållbar utveckling och tvärvetenskapliga arbetssätt. I syfte att skapa en hållbar framtid arbetar skolan utifrån FN:s globala mål. Skolan ligger på Södermalm och har 700 elever och 60 lärare. Unikt för skolan är att lunchmenyn är helt vegetarisk!