Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

2 Omdömen

4.4
Utmärkt
2
0
0
0
0

Skolan är toppen

4.9
Elev · 3 december 2019
Elev · 3 december 2019
För det första är Göteborgsregionens Tekniska Gymnasium en gymnasieskola men sedan stämmer det att det finns vuxenutbildningar i samma lokaler men de gör under märket Göteborgs Tekniska College. Utmärkt skola går teknikprogrammet och trivs bra. Duktiga lärare speciellt Günter och Björn.

Topp- skola

4.9
Elev · 18 november 2019
Elev · 18 november 2019
För det första är detta ett gymnasium, högst oklart varför det är klassificerat som komvux på denna hemsida.
Hur som helst så tycker jag att GTG är en otroligt bra skola. Är en hel del tid som man får lägga ned på ens utbildning då vi läser såpass myclet kurser, men jag tycker absolut att det är värt det.
De gånger jag behövt extra stöd har jag fått det (främst för att nå de högre målen). Lärarna är engagerade i min utbildning och vi har varierade lektioner med både teori och praktik. Men likt alla andra skolor finns det ju vissa lärare som inte är de bästa men jag anser att det är ytterst få på skolan.

Extra stort plus till vår skolmat som utan tvekan är den bästa man kan få på ett gymnasium i Sverige.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Diagonalen 6, 41756, Göteborg
Jan Johansson
031-7603400

Fakta om skolan

  • Antal elever
    443
  • Antal lärare
    -