Omdömen

3.2
Baserat på 4 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 apr 2021

Sjuksköterskeprogramet

Hur kan det kallas för utbildning?

Fruktansvärd sjuksköterskeutbildning med lärare som inte bryr sig. Oftast gick vi kommentarer i still med "fråga inte för mycket frågor för vi har viktigare saker för oss", pandemianpasnigen var inte bra då vi på sjuksköterskeprogramet inte fick göra något nästan praktiskt och då menar jag att vi inte ens fick göra HLR på riktigt. "Använd en kude" som HLR docka och sedan kan ni läsa er till kunskapen - helt sjukt dåligt, detta komer att göra att framtidens sjuksköterskor är sämre, riskerar patientsäkerheten och desutom otrygare i sin professionella rol.
Föredetta elev
30 mar 2021

Grundlärarprogrammet F-3

**************

Gick lärarutbildningen och den är bland det sämsta jag har varit med om. Tvingade mig igenom skiten där ingenting av värde stod i fokus, lärare ändrade gång på gång sig angående vad som gällde. Otydlighet var ledordet och inkonsekventa och godtyckliga bedömningar var extremt vanligt förekommande. En hel del som borde ta sitt ansvar och avgå.
Elev
11 dec 2019

Möjligheternas skola

Underbar skola där du som ambitiös elev har större möjligheter till att utveckla ditt nätverk och bygga en bra bas för framtiden än på alla andra skolor i Sverige. Handelshögskolan på Göteborgs Universitet har en stor koncern med bolag som är drivna av drivna studenter och dessa möjligheter finns enbart i Göteborg.
Michaela Selin
Elev
6 okt 2019

Kanon!

Fin skola och gedigen utbildning!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen