Omdömen

3.2
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Former Student
21 mar 2022

inte en skola jag skulle tagit i förstahandsval

gått i Gottsunda skolan sedan åk 9 och ångrar var enda termin! lärarna tar ej hänsyn till elevernas studier utan har den inställning bry dig eller bry dig inte spelar inte så stor roll för mig... lärare har slagit elever svurit och det går inte en endaste lektion utan att hela klassen gapar och skriker förutom när den stränga läraren kommer in. du som funderar på att byta hit fundera ordentligt på det. Råder dig att välja en skola i stan istället. skolans bra egenskaper är att dom har bra extra lärare som är trevliga och oftast hjälpsamma. just nu är Gottsunda skolan inte den "riktiga skolan" utan tillfällig skola så just nu har dom inte så mycket sitt platser, klassrum eller mer yta i helhet. Gottsunda skolan var bra innan branden mer yta och bättre lärare.. om du väljer Gottsundaskolan får du vara medveten om att det finns dålig arbetsro, ohygieniska toaletter och hallar, otrevliga och roliga lärare/elever, nära till aktiviteter, bibliotek, centrum osv men som sagt inte en skola jag skulle råda dig att välja. Skolan har bra och dåliga egenskaper några tycker Gottsundaskolan är bra och vissa inte men något vi alla kan hålla med om är arbetsron, elever och omgivning. Elver är ganska blandat här, mycket hus nära till centrum, skolor, badhus och aktiviteter runt omkring och väldigt väldigt dålig och jobbig arbetsro. men vem vet du kanske får det jätte bra i Gottsunda skolan med bra betyg och allt. detta är endast mina erfarenheter av att gått där och vad jag tycker om skolan.
Parent
25 sep 2021

Riktigt bra skola

Mycket bra skola mitt ä barn trivs jättemycket i den här skolan efter han hade bytt.
Student
23 aug 2020

Dålig skola överlag

Innan den brann ner var det en zon där anarki rådde.
Former Student
12 mar 2020

Bästa skolan

Grym skola med Sveriges bästa rektor
Parent
15 dec 2019

Kunde varit bättre

Har ett barn med en Npf diagnos. Betygen blir bara sämre och sämre. Utan att det ges något bättre stöd för att barnet skall bli godkänd i alla ämnen.
Student
11 dec 2019

Skolan är fett bra

Mycket bra skola man kan lära sig mycket mera och lärarna är bra på att undervisa och man får mycket vänner att vara med istället för att vara själv och maten är ganska bra
Valthornsvägen 17, 75650, Uppsala
Elisabeth Viksten Eriksson
018-7276211

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen