Omdömen

2.3
Baserat på 11 omdömen och 99 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
26 jun 2023

hatar denna skola

fick mig att vilja ta självmord
Föredetta elev
30 maj 2023

Hur skolan beter sig

jag blev nästan kniv huggen i halsen utanför den skolan och jag mådde piss efter det och var rädd att gå ut utan båda mina föräldrar och det var en elev i 9:an som gjorde detta och jag tog kontakt med rektorn och läraren och jag hade video bevis eftersom min vän var bakom en av väggarna och filma medans det på gick, vi visade för rektorn och h*n drog min mobil och radera den som tur hade jag skickad videon till folk som jag känner och fick tillbaka den och gick till polisen, de sa att de skulle "Kolla på det" men sen så sa dom att det inte va tillräckligt med bevis och jag behövde dna och massa annat jag vill aldrig va på den skolan igen den är sämre än Gottsundaskolan.
Elev
11 maj 2023

förfärligt

Barnen snusar, vapear, röker, snattar, slåss, mobbing, man kan inte gå i korridoren utan att bli mordhotad, polisen kommer varje dag, lärarna gör ingenting åt allting, börja inte här ni kommer att ångra er direkt.
Elev
1 mar 2023

GRÄNBYSKOLAN

den är sämst folk röker lärare röker barn snusar och vejpar och lärarna ser men bryr sig inte om eleverna och jag själv går där och jag ska byta skola pågrund av hur dålig den är det är så mycket bråk varje dag. en kille var nära döden när han hade slagsmål med en kille som går i 7an. Recommenderar helst inte.
Förälder / Vårdnadshavare
9 mar 2021

Stökig

Stökig skola, kanske mycket pga området. Känns som lärarna tappat kontrollen.
Elev
12 dec 2020

Bra skola

Bra skola, bra lärare.
Föredetta elev
24 jul 2020

I allmänhet bra

I allmänhet mycket bra skola, vars namn dock blir nedsmutsat av området den ligger i. Bra lärare, bra lokaler, bra undervisning.
Föredetta elev
18 jan 2020

Helt okej

Bra lärare men oroligt område som tyvärr påverkar skolan negativt.
Elev
13 jan 2020

Dålig

Matsalen är det ända jag kan säga som är bra. Polisen har varit där ofta t.o.m 2 ggr på en vecka. Mobbning pågår å lärarna vet om det men gör inte ett skit åt det. Finns flera elever som har med kniv in i skolan
Elev
17 dec 2019

Näääee otryggt

Underbar mat! Verkligen superbra vegetariskt och bra salladsbord!

Dock atmosfären..
det känns ”farligt” eller vad man ska säga. Det är sjukt mkt slagsmål på sistånde, polisen är som sagt ofta på besök och man får sällan veta varför:/

Fina parker runtom och nära till allt, men det är inte ett ställe man vill vara på när det blir mörkt. Obehag,

Vissa lärare är som ens vänner! Sjukt bra. Kul att gå till lektionerna och lära sig. och så finns det ju andra, speciellt en, som utövar maktspel och säger rasistiska saker kontinuerligt.
Elev
27 nov 2019

Dåligt och obehagligt

Om man vill ha en perfekt skola och inte bli störd eller något så gå inte här för här gör dom knark och våld för ofta (polisen och soc blir inblandad)

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen