Omdömen

2.8
Baserat på 6 omdömen och 40 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
24 feb 2022

Mobbning

Gör inget angående mobbning på skolan.
Annat
21 feb 2022

Mobbning

Mobbning förekommer. Inget görs åt saken. Usch låt inte era barn gå här!!!!!
Föredetta elev
20 feb 2022

Sämsta skolan

När jag fick på Gränsskolan (2013-2016), var det som en kloak. Många av eleverna utanför min egen klass var dryga mot lärarna och alla andra. De förstörde möblerna i korridorena så att personalen fick slänga dem. Lärarna var inte perfekta heller, men de flesta av dem var helt kompetenta och hjälpsamma. Det var eleverna som var helt omöjliga att kontrollera, och jag skyller på lärarnas oförmåga att etablera auktoritet över dessa wannabe ''gangsters'' som försökte vara coola. Själv var jag inte rädd för dessa vandaliserande typer, jag tyckte bara att de var löjliga tonåringar som försökte att dölja sin inre smärta bakom en falsk personlighet.

När jag gick där hade skolan en sekundär byggnad som kallades för Staren, där jag och mina klasskompisar hade våra skåp och många av våra lektioner. En dag gick brandlarmen i Staren, och vi fick evakuera och stå ute i kylan ett tag tills vi bestämde oss att gå in i huvudbyggnaden för att vänta. Efteråt fick vi reda på att en hjärnlös elev hade lekt med en brandsläckare och att det var det som hade aktiverat larmet. Jag vet inte om den eleven fick något straff för det, men jag tror att det inte hade hänt om lärarna hade tagit kontroll över skolan och infört striktare regler. Visst, vi var tonåringar, tonåringar är inte så smarta, men vissa lärare var så lata och fega att dominera över eleverna. En av mina lärare var faktiskt bestämd men rättvis, till skillnad från andra.

Under mitt liv har jag gått på tre olika skolor, och Gränsskolan var den sämsta. Om ni överväger att låta ert barn börja på Gränsskolan, gör det INTE - välj en annan skola.
Föredetta elev
21 jun 2020

Havererat

Stökigt. Dålig struktur och orättvisa så kallade ”lagledare”. Långt ifrån utbildad lärare inom ett av kärnämnena.
Elev
28 feb 2020

min skola

Den är bäst skolan som jag går forever
Elev
18 feb 2020

Gränsskolsn

Den e bra den är bäst för jag går i skolan

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen