Omdömen

2.4
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
18 apr 2024

Skit skola

Skolan verkar va bra till en början men när du börjar 6an så tvingas du skriva på ett kontrakt som säger att du ska följa alla deras regler till punkt och pricka m m. I högstadiet finns det ett system där man knappt har någon personlig frihet, personal kan rota i ditt skåp och knipsa bort låset utan att du vet om det och du vet ej vart det tog vägen för att dem ska leta efter godis som då är förbjudet på skolan. Man får ej ha mobiler på hela Dan och dem låser in mobilerna i ett kassaskåp med kodlås och man får tillbaks mobilerna i slutet av dan. Man har ej någon frihet på rasterna. Vissa raster har ett specifikt schema om man får va inne i skolan eller inte, man blir alltså tvingad ut om man ör inne på rastern. Man får inte heller gå utanför skolans område. Dem har också ett korrupt varningssystem där du kan bli isolerad från alla andra om du får ett visst antal varningar då du får sitta i ett rum utan att träffa någon på hela dan, inte ha rast med någon, och inte äta lunch med någon. Man får ej ha parfym på skolan och dem kan rota i din väska och skåp ifall dem tycker du luktar parfym och du kan också bli hemskickad för att du har på dig parfym. Man får inte ha tuggummi på skolan heller skolmaten har i princip ingen variation och det är samma mat varje vecka men man får fortfarande inte gå och köpa utanför skolan. Upptäcker en lärare dig med godis eller liknande så tar dem de men lämnar oftast inte ens tillbaka det. Det sker omröstningar i klassen om vem i klasserna som sköter sig sämst och personer kan enkelt peka ut folk eftersom man kryssar i papper om varje egen individ hur bra personen sköter sig. Högstadiet på grenadjär är som ett fängelse och tror att de flästa eleverna kan hålla med mig om detta. Lärarna favoriserar elever och sätter betyg ifrån dem som sköter sig på lektioner osv. GRENADJÄRSKOLAN ÄR SOM ETT FÄNGELSE BÖRJA INTE PÅ DEN HÄR SKOLAN FÖR DIN EGEN SKULL.
Förälder / Vårdnadshavare
20 feb 2024

Inte tryggt

Hade högre förväntningar. Men det är tyvärr rörigt och stökigt. Mycket våld och stök bland eleverna. Inte tryggt
Föredetta elev
25 jun 2023

sämsta skolan

Skolan är helt okej tills man börjar högstadiet då massa onödiga regler kommer in och det blir mer som ett fängelse än en skola! Lärarna favoriserar och ens betyg påverkas utifall att du bråkat med en viss lärare.
Man får inte lämna skolans område under skoldagen och om man gör det blir det stora konsekvenser. GÅ INTE PÅ GRENADJÄR!!! skolan måste få ett stopp, vem vill egentligen gå på en skola där lärarna rotar igenom skåp, väskor och jackor för att hitta parfym eller godis!
Föredetta elev
19 sep 2021

Rekommenderar

Skönt med små klasser för det är arbetsro på lektionerna då. Men personligen tycker jag det är lite tråkigt med så få elever i klasserna/skolan. Kan absolut rekommendera skolan och särskilt nu när man gått i gymnasiet också så ser man hur lugnt det på ett sätt var men oxå ganska strikt med småregler. Bra lärare som kopplar tillbaka till eleverna om man tex varit sjuk eller så, samt man får den hjälp man behöver, om man frågar och vill ha hjälp.
Förälder / Vårdnadshavare
23 aug 2021

Mycket bra skola

Liten skola. En klass av varje. Maxantal av elever 22-24 st.
Bra arbetsro på lektionerna.
Min son gick åk 7-9. Blev mycket väl omhändertagen, de år han gick där.
Fick mycket hjälp av sin assistent.
Bra kontakt med mentor, assistent och rektor.
Min son utvecklades framåt.
Bra mat enl min son.
Det bästa inga mobiltelefoner på lektionerna. Eleverna fick lämna ifrån sig de på morgonen, Fick de tillbaka når de slutade. Även detta gällde högstadiet.
Förälder / Vårdnadshavare
16 feb 2021

Förälder

Dålig skola som behandlar elever illa.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen