Omdömen

3.0
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 nov 2023

En elev som går i skolan

Man lär dig men det är fullt gång med mobbning och så vidare alla lärare lär oss men det är bara eleverna som trycker ner skolans värde. Ingen tar skolan seriöst. I min klass fick 8 av 23 Godkänt. Eftersom ingen studerar. Skolan försöker men det går bara inte för eleverna tar det ändå inte seriöst!
Föredetta elev
14 okt 2022

Dålig skola för seriösa elever!

Föredetta elev här,
det enda jag tyckte om de åren jag gick där var skolmaten och biblioteket, fullt seriös. Det fanns en engelska lärare som var mycket bra och trevlig, men jag vet inte om hen fortfarande jobbar där. Även bekanta som gått i skolan har inte trivts. Flera dagar kom jag hem med huvudvärk p.g.a all kaos. Mycket mobbning mellan elever och otrygghet.
Låg fokusering på elevernas kunskap: i mellanstadiet hade vi inte en mattelärare på flera månader, varvid vikarierna knappast kom när de skulle. Under vissa lektioner fanns det inte ens någon vuxen för att hålla koll på oss, vilket är skolans ansvar!

Ingen bra kommunal skola för dig som är seriös för en framtid...
Elev
15 jan 2022

Riktigt bra skola!!

Jag är elev på skolan och går i 9:an. Mycket bra skola, med många bra elever och lärare!

Har väldigt bra relationer med lärare och elever. Jag är rätt säker på att många andra har det med. Frukosten är gratis och god, mycket nyttigt och god lunch!

Lärare varierar dock på årskurs, men alla årskurser har åtminstone 2-3 lärare man får en speciell relation med och man får fina relationer med klasskamrater och andra elever.

Rekommenderar starkt!
Elev
15 jan 2022

Mycket bra skola!

Jag går nu i årskurs 9 och jag är väldigt nöjd med mina år på Grindtorp!

Skulle dock inte säga ''den bästa skolan'', men jag tycker att skolan har bra lärare och bra elever (varierar dock på årskurs), lärarna fokuserar på allas rättigheter, och fokuserar mycket på att man ska lyckas, samt gör en redo inför högre studier. Många med olika etniska bakgrunder och många bra vänner får man under årskurs 1-9. Maten är också välgjord från grunden och det är mycket svensk mat.

Rekommenderar denna skola stort!! Skolan kommer alltid ha en fin plats i mitt liv.
Elev
10 okt 2021

Inte bästa skolan menn..

Skolan är helt okej. Jag känner mig trygg där kan inte tala för andra, det beror från person till person men genom tiden blev det lite bättre.
Föredetta elev
10 feb 2021

Hemsk Skola

VÄRSTA SKOLAN NÅNSIN!!!!!!!!! Har gått där 1 år sen och varit extremt mobbad, jag sa till lärarna mina föräldrar hade till och med möten med lärarna och dom gjorde ingenting åt det. Lärarna bryr sig inte vad man gör på lektionen, dom bryr sig bara om sin lön. Ofta på lektionerna har dom bara sagt att vi får göra vad vi vill, och när jag bytte skola märkte jag hur mycket jag inte kan. De kunde också inte hitta en matte lärare i 4 månader!!!!!!! Vi hade inte en enda matte lektion under 4 månader!!!!!! Byt aldrig dit seriöst!

Det finns också farliga personer där som går runt med knivar (seriöst) det var också skolskjutning där en gång i 2019, sök på det.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen