Omdömen

3.1
Baserat på 19 omdömen och 149 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
10 nov 2023

Härlig skola

Väldigt trevlig skola att jobba på. Goa elever och fantastiska kollegor! Rekommenderas!
Elev
6 nov 2023

Nat

Naturvetenskapsprogrammet

En av de bästa gymansie skola finns i Göteborg. "Jag är imponerad av denna gymnasieskola där lärarna inte bara är otroligt kunniga, utan också har en hög nivå av förkunskaper speciellt (Matematik). Det är tydligt att de brinner för sitt ämne och är dedikerade till att ge eleverna en högkvalitativ utbildning. Det är en plats där kunskap blomstrar och där eleverna ges möjligheten att växa och utvecklas på bästa sätt. Jag skulle inte tveka att rekommendera denna skola till alla som söker en utbildning av högsta kvalitet."

"Trots att skolan kan vara lite trång, har jag upptäckt att detta faktiskt har en positiv sida. Det trånga utrymmet har skapat en gemytlig atmosfär där eleverna har möjlighet att lära känna varandra på ett djupare sätt. Det har gjort det enklare att hitta vänner och skapa starka band med klasskamrater. Ibland är det de små sakerna, som trånga korridorer, som verkligen gör en skola speciell och minnesvärd."
Elev
25 aug 2023

SANDRA

Sandra är det ända bra me hela skolan. (skolkurator) ❤️❤️❤️❤️
Elev
16 jan 2023

samhällesprogrammet

Trevlig skola

Även om det är en liten skola, tillåter det en lägre elev till lärare-förhållandet, vilket ger eleverna mer självförtroende när de ställer frågor, deltar i gruppaktiviteter och möjligheter till en mot en tid med lärarna. Lärare brinner för att se sina elever lyckas. De är så fantastiska med att dela stunder av stolthet med eleverna– deras goda beteenden och prestationer; och de vet vikten av att involvera föräldrarna om ett problem skulle uppstå, och gör det på ett mycket respektfullt och lättillgängligt sätt.
Föredetta elev
15 jan 2023

Naturvetenskapsprogrammet

Bra lärare i en stökig miljö

Var en riktigt bra skola när jag började där 2005, men blev extremt stökig mitt sista år där. Små lokaler och svårt att finna arbetsro för att studera vilket gjorde att man gärna satt någon annanstans. Bra läge dock, mitt i stan vilket var skönt.

Kunskapsnivån på lärarna var bra och drivande om man ville gå vidare på Chalmers. Själv fick jag bra förberedelse i matte och fysik för att klara mig på universitetet efter.
Föredetta elev
27 nov 2022

VÄLJ INTE GTI

Sämsta skolan i hela Göteborg! Det är en liten skola med många elever vilket gör det både trångt och jobbigt. Mådde dåligt vardagligen av att vista mig i den skolan. Eleverna va problematiska och lärarna kunde inte bry sig mindre om eleverna. De visa ingen hänsyn alls till elevernas mående och kom endast till skolan för lönen. Har sett rasism i skolan mot alla etniciteter men det var ingen som gjorde något åt saken. Lärarna favoriserar eleverna och sket fullständigt i allting. Bryr du dig om ditt egna välmående ska du INTE börja i GTI. Det var det värsta misstaget jag gjort i mitt liv. VÄLJ INTE GTI!!
Föredetta elev
27 nov 2022

Välj absolut inte GTI!!!!

GTI var en bra skola förr men ingen bryr sig om eleverna nu, alla de bra lärarna har lämnat. Skulle inte ta Gti ifall man behöver lärare som faktiskt bryr sig om en. Samt så är skolan bara vinstkapital för varje person som går där. Väldigt dåligt planerat studieplan man har alla ämnen i 3:an. Många elever påverkades över att massa lärare slutade gick från B till E tack gud att jag slutat. Jag vill bara tillägga pågrund av skolans rykte så kan man tro att lärarna är snäll och bryr sig med det har enbart hämtar otroligt snåla lärare med betyg mm.
Elev
18 maj 2022

naturvetenskap

Ta denna skola

Jag har gått i GTI i snart ett år och jag tycker att den har varit jätte bra. Men det ända som jag inte tycker om är hur trångt det kan bli bland Korridorerna. Men annars så är det en hyfsat bra skola med bra miljö. Matkortet får vi inte glömma det bästa som har hänt skolan, lite tråkigt att det bara är 50kr då man nästan inte blir mätt.
Föredetta elev
9 mar 2022

samhällesprogrammet

Sämsta gymnasiet i hela GBG!

Sämsta gymnasiet någonsin börja absolut inte här!

Svar från GTI:s gymnasieskola

Hej! Jag vill gärna veta mer om vad som hänt som får dig att känna så här. Kontakta mig gärna.
/Ella, Rektor GTIs gymnasieskola
Elev
6 dec 2021

natur

Omdöme

Gti är en liten skola,där det inte finns någon korridor utan enbart trappor där man trängs för att komma fram. Trots det så är det en skola där lärarna gör sitt bäst för att du ska lära dig. I slu ändan så är det utbildningen som räknas.
Elev
6 dec 2021

Jättebra skola!

Bra miljö, bra elever med ambition.
Elev
6 dec 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Bra skola

Bra undervisning, trevliga elever och ett bra matkort.
Elev
6 dec 2021

naturvetenskap

bra skola

Skolan är bra och tar emot elever på ett väldigt trevligt. Lärarna hjälper dig att uppnå högst resultat på ett tydligt och bra sätt. Rektorn är en oerhört bra och behandlar eleverna som hennes egna barn
Föredetta elev
25 nov 2021

Ekonomi

Sämsta gymnasiet i Göteborg

Dålig skola, väldigt trångt och instängt. Inga elever tar skolan på allvar och är väldigt stökiga.

Svar från GTI:s gymnasieskola

Hej! Om du går på skolan hoppas jag att du tar kontakt med mig eller någon annan vuxen på skolan och berättar om vad du upplevt. Vi vill hjälpa dig så att det blir bättre.
Hälsningar Ella, Rektor
Förälder / Vårdnadshavare
31 maj 2021

Stäng GTI gymnasiet! Rasism!!!

Sämsta skolan jag någonsin varit med om 👎👎😩😡. Rektorn och lärare följer inte de lagar och regler som finns. Rasism mot svenskar , ingen rasism är okej. Dåligt bemötande och inget görs mot mobbning och utanförskap. Det är en skam för Göteborg, det sämsta du kan göra är att söka hit.
Elev
8 sep 2020

Lika illa som tidigare

Lika illa som tidigare
Föredetta elev
12 apr 2020

Välj inte GTI

Troligtvis den sämsta skolan i hela Göteborg. Oansvariga rektorer och lärare som inte vågar säga till elever. Rektorerna gör ingenting mot mobbning utan försöker stötta bort problemen. Även en extrem separation bland olika nationaliteter. Jag som svensk person gick på GTI och personer gjorde dagligen narr av mig och bytte plats när som blev tilldelade att sitta bredvid mig. Blev även knivhotad av en elev vid ett tillfälle, och skolan gjorde i princip ingenting för att förhindra det. Välj INTE GTI.
Elev
7 apr 2020

Sisådär

För det första så har det aldrig skett en skottlossning på GTI, riktiga dumheter. Tycker personen som kommenterat under mig inte har någon valid åsikt då denna människan inte ens gått på skolan?

Skolans lärare är extremt bra, men eleverna är riktigt ouppfostrade. Man märker verkligen skillnad på de som bor i bra områden och de som bor i sämre områden, då de som bor i de sämre områdena skriker som åsnor konstant. Detta är riktigt synd då dessa är de som förstör hela gti.
Trapporna är ett helvete. Riktigt irriterande att behöva gå upp 5 våningar när man ska göra prov, riktigt jobbigt. Matkorten är super, de fungerar länge och på många platser, och lärarna är som sagt riktigt grymma! De hjälper en så sjukt mycket och de kan även lägga sin tid på helger på att prata med elever. Riktigt bra!
Själva läroplanen är bra och proven är utformade på ett bra sätt! Det negativa är dock att lärarna är maktlösa och ej kan säga åt eleverna
Föredetta elev
18 dec 2019

Skolan är bra!!

Skolan är bra, har grymma lärare som hjälper en med allt. Förutom studierna är matkortet en favorit bland eleverna.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen