Omdömen

3.3
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
24 jan 2023

Oengagerad personal

Tycker förskolan var bra när barnen var små. Mer engagerad personal på småbarnsavdelningarna och dom små lokalerna och trånga innergården var inte ett lika stort problem när barnen var små upplevde vi. Känner inte att mitt äldsta barn utvecklas alls på förskola , snarare tvärt om. Upplever inte att dom är lyhörda för hennes behov utan det blir lite att dom som hörs mest får all uppmärksamhet.
Förälder / Vårdnadshavare
18 jan 2021

Trevlig förskola

Bra förskola. Trevliga pedagoger och mitt barn trivs där. Bor man centralt så rekommenderar jag denna förskola faktiskt.
Förälder / Vårdnadshavare
4 nov 2019

En toppenförskola med oerhörd trevlig personal.

En mycket central förskola, vilket också märks på ansökninsperioderna, på bokstavligen några stenkast ifrån Centralstationen. I grunden mycket bra pedagogisk verksamhet men som hämmas av att det är något trångbott. Rektor tillsammans med pedagogerna gör sitt bästa med att arbeta med trivsel och trygghet för barnen och föräldrar/vårdnadshavare. Men vissa saker går inte att påverka såsom gårdens storlek och lokalyta, som tillhör det kommunala bostadsbolaget i staden.
Varierande kvalitet på skolbespisning men beror framför allt på den kommunala måltidsservicen (kanske inte helt genomtänkt att servera soppa till 1-4 åringar till lunch).

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen