Omdömen

3.3
Baserat på 18 omdömen och 143 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
24 jun 2023

Helt sjukt!

Om jag kunde ge denna skolan noll stjärnor skulle jag ha gjort det, dom låter elever trakassera, mordhota och totalt frysa ut elever utan att göra någonting. En hel termin och ingenting hände trots flertal anmälningar. Lärare anklagar den utsatta för att hen blir trakasserad och står på mobbaren sida. Man tänker att om man flyttar hemifrån för att börja på en linje som det bara finns en av i hela landet så borde skolan ta hand om sina elever. Tydligen så tar en viss elev bort lärarens "rättigheter" genom att bli sjukskriven och vara tvungen att studera hemifrån. Helt sjukt! BÖRJA INTE PÅ DENNA SKOLAN!!!
Elev
17 apr 2022

Marint naturbruk

Riktigt bra skola med fin utsikt över havet.

Jag går marint naturbruk. Allt med skolan är kanonbra förutom skolmaten som är riktigt dålig.
Elev
27 dec 2021

Ekonomi

Bra skola!

Gullmarsgymnasiet har till allra största del extremt bra lärare och fina lokaler. Inget speciellt egentligen, fast jag trivs väldigt bra.
Elev
12 dec 2021

Naturvetenskap

Bra skola med bra lärare!!

Fantastiska lärare som är väldigt engagerade. De är lätta att prata med och hittar gärna lösningar om du behöver det. Skolan är även generellt fin också. Maten är dock rätt kass, men det är en skola så vad kan man egentligen förvänta sig?
//Elev på naturvetenskapsprogrammet
Elev
4 feb 2021

MB Dominerar på denna skola

Mycket Bra skola, matsalen är lite liten och det blir ofta långa köer. Men annars så är den toppen:)

MB MB MB Dominerar
Föredetta elev
17 dec 2020

Allt i allt, ett bra gymnasium

Finns några riktigt duktiga stöttande lärare, men fanns även lärare som var riktigt taskiga, oförståeliga till de med osynliga funktionshinder som autism, adhd, osv. Hade även sagt saker som kunde klassificeras som sexistiskt (mot kvinnor)

Såklart hade dessa lärare kunnat ta åt sig kritik när vi peka ut, men istället gick på person hopp. Flera i min klass som börja gråta när en viss lärare prata med oss. Jag upplevde flera panikattacker. Varit några år sedan jag plugga där, så denna lärare jag syftar på går nog inte kvar, tror han är pensionerad,

Men när vi prata med rektorerna om det hände inte så mycket alls.

Men generellt tyckte jag det var en väldigt bra skola och ångrar inte att jag gick där. Förberedde mig väldigt bra inför universitetet.

Kände mig ibland otrygg för mina åsikter, då det verkade finnas en del rasism osv i skolan (speciellt då SD van skolvalet när jag fick där....)
Elev
3 dec 2020

Mycket Bra!!

Väldig fin skola med duktiga lärare i de första fallen! Bra elevhälsa dock är matsalen ett minus då den kan vara lite liten. Men i helhet en mycket bra skola hade aldrig valt bort den! MB MB MB DOMINERAR
Elev
29 nov 2020

sämst

riktigt dålig med dåliga lärare
Elev
19 nov 2020

Helvetet

riktigt dålig, bra lärare men dåliga klasser
Elev
7 okt 2020

Skolan bra, men inte coronaanpassningar

Långa köer till matsalen, inte coronavänligt. Dock är själva skolan bra, med tillmötesgående lärare och en engagerad skolhälsa.
Mysigt bibliotek/ studiehall med vacker havsutsikt.
Elev
19 sep 2020

Inte bra

Dålig koll på allting gällande corona. Inget följs
Föredetta elev
5 maj 2020

Mycket bra gymnasieskola

Många engagerade lärare, men finns tyvärr en och annan som favoriserar. Trygg stad att studera i och bra atmosfär i skolan generellt. Jag studerade marinbiologi och det var oerhört givande, fick flera vänner för livet och klassen hade bra sammanhållning. Anställda på Havets hus var väldigt tillmötesgående och vänliga och man fick komma och gå där som man ville, fick även vara med och mata fiskarna vid något tillfälle. Fantastiskt trevliga människor som har dykcentret, även de engagerade och måna om oss som studerade marinbiologi. Väldigt bra utbildning som gav en bra grund för vidare studier och som gett mig precis det jobb jag alltid velat ha med mycket arbete ute i naturen kombinerat med ansvar över sina egna arbetstider och intressanta varierande arbetsuppgifter.
Elev
27 feb 2020

En bra gymnasium skola

Bra skola, mycket bättre än högstadiet på gullmarskolan
Föredetta elev
20 feb 2020

Bedömning

Bra läge men tyvärr favoriserar lärarna och sätter ej betyg helt opartiskt.
Föredetta elev
10 dec 2019

skolan är pisstråkig men helt ok

Käckt som fan fast tråkigt jävla ställe
Elev
1 nov 2019

Trevlig skola

Bra skola, hyfsat nybyggd med fint läge.
Elev
3 jul 2019

Fantastisk!

Skolan är fräsch och ligger helt fantastiskt precis över havet. Lokalerna är ljusa och bra planerade, samtidigt som de bjuder på en fantastisk utsikt. Undervisningen är väldigt bra, och dessutom är det en högre andel behöriga lärare jämfört men den totala andelen i Sverige. Med tanke på skolans fantastiska läge, erbjuder de en spetsutbildning av naturvetenskap. Denna kallas marinbiologi. Den typen av utbildning ger dig en bred behörighet med en djup förståelse för vårt hav med tillhörande djur och växter.

Utöver detta erbjuder skolan resor för de olika programmen. Bland annat har naturvetenskap ett utbyte med Nederländerna, SA och EK åker till Polen och marinbiologi åker till Norge.
Elev
9 jun 2019

Trevlig skola

Trevlig skola med bra lärare o personal, dock dålig luft och få fönster för ljusinsläpp.
Rinkenäsgatan 2 45330LYSEKIL, 45330, Lysekil
Åse Andrén Gustafsson
0523-613500

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen