Omdömen

2.7
Baserat på 10 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 nov 2023

Bra lärare!

Jättebra lärare och rektorn bryr sig om alla elever. Det finns elevkoordinator som eleverna kan snacka med och som håller koll. Lärarna hör alltid av sig om det är något, de vill verkligen att eleverna ska lyckas.
Elev
23 maj 2023

Skitskola

Eleverna är stökiga, aldrig lugn och ro på lektionerna, lärarna har aldrig koll, brinner 1 gång i veckan, slagsmål då och då.
Föredetta elev
13 jun 2022

helt okej

Det är väldigt mycket folk, korridorerna är så högljudda att man får huvudvärk. Folk beter sig som 3 åringar skriker, springer och håller på hej vilt i korridorren. Klassrummen blir väldigt varma runt sommaren eftersom ventilationen inte fungerar bra. Det är stort och gott utbud av mat. Fina, snälla och engagerande lärare. Knappt läxor endast språk läxa varannan vecka typ. Bra schema, pauser mellan lektioner.
Elev
16 mar 2022

BÖRJA ALDRIGIDENHÄRFÄNGELSEN

skit börja inte i gumme skit fängelset det är den mest rasistiska skolan, lärarna vill inte att man ska ha hjab och du kan inte ha på dig något utan att någon ska kommentera och snacka skit det kommer förstöra mycket för dig som börjar där. Alla är falska och äckliga där och du kan inte ens kolla på maten till och med maten i melleringe skolan är bättre och den smakar inte bara skit utan de tar sAMMA JÄVLA SKED SOM DE TAR I BLODPUDDINGEN OCH KYCKLING. DU KOMMER HATA ALLT DÄR OCH ALLA KOMMER LÄMMNA DIG DET ÄR SKITTTT DÄR.
Föredetta elev
16 dec 2021

Bra skola

Bra lärare och fina lokaler
Föredetta elev
1 jul 2021

Börja här!!

Superbra skolan! Utbildade lärare som lär ut på ett bra sätt, men kan ibland känna att man inte riktigt förstår vad man ska utveckla för att nå ett högre betyg. Roligt med aktivitetsdagar!
Elev
15 apr 2020

Tråkig och steril skola

Riktigt tråkig och steril skola. Stökigt och dålig arbetsro. Dålig skolmat. Hela skolan ger känslan av ett fängelse. Ser aldrig framemot att gå dit.
Elev
20 mar 2020

Vad ska man mer säga

Fin men trånga klassrum med dålig ventilation. Maten inte så god och elever ofräscha ner matsalen. Matte läraren är emot vegetarisk mat och pratar skit om folk som äter vegetariskt han försöker även lura folk om att det inte sker några hot mot klimatet. Han är en mindre bra lärare. Ni läraren är bra.
Elev
2 feb 2020

Bra skola

Lärarna är hjälpsamma och dem har ett bra sett att lära ut.
Elev
19 jan 2020

Man lär sig ganska bra

Den är skit! Det är väldigt mycket drama och att det känns som ett fängelse. Man kan inte ha på sig någonting eller göra något utan att någon ska snacka skit. Maten är skit,man kan då inte fokusera i lektionerna. På grund utav att man inte äter skolmaten och sedan drar till Lidl istället

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen