Omdömen

3.1
Baserat på 4 omdömen och 29 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
8 feb 2024

Sam

VÄRLDENS BÄSTA SKOLA

Gustavsbergs gymnasium är det bästa valet jag kunde gjort. Det är verkligen inte som alla tror.

G2 har världens mest engagerade lärare och man får alltid de stöd man behöver. Det är en trevlig miljö som man alltid känner sig trygg i och matkortet är bara ett plus i kanten! G2 får 5 av 5 stjärnor av mig🌟 🌟🌟🌟🌟
Föredetta elev
27 dec 2023

Samhällsvetenskapsprogrammet

Rekommenderar inte om du vill ha en trygg skolgång

För det första så är skolan för liten vilket leder till att konflikter blir vanligt och ryktena på skolan sprids snabbt mellan klasserna och även årskurserna.

Sen så är lunchrasterna för korta, och eftersom att skolan inte har en matsal, utan matkort så får man ruscha till närmsta affär eller billgaste resturang vilket knappt finns i Gustavsberg, eller så får man äta kafeterians mat (mackor, nudelkoppar, wraps) vilket man tröttnar på efter en månad.

För det tredje så har elever skapat otrygghet för andra pga rykten, trakasserier och mobbning och skolan inte tag i det på bästa sätt vilket gör att otryggheten fortsätter.

Dessutom så är skolan inte rolig då det knappt händer något där. Skolan har även ingen elevkår då det inte anordnas roliga aktiviteter såsom poängjakter, fotbollsmatcher eller fester, så om du vill ha en rolig skolgång bör du inte söka till G2

Det är ändå ganska dött på skolan och den kommer nog inte pågå länge då det är underskott på elever så det är ändå ingen idé att söka
Elev
4 dec 2020

Sämst

Sämsta skolan så tråkig bara utländska människor som inte kan svenska eller svenskar som knappt syns ingenting händer i skolan och rektorerna tar inte elevernas åsikter seriöst
Elev
10 jun 2019

Toppenbrs skola!

Trevliga och intelligenta lärare som aldrig säger nej till lite pingis eller kortspelande på rasterna, stora ytor med både ”samlingsrum” och mindre rum där man kan få lugn och ro, vilket vi alla behöver ibland. Skolmaten hade kunnat vara bättre (Sodexo) men den otroligt härliga kökspersonalen gör matupplevelsen så mycket bättre.
Bra klassrum med allt man behöver, vare sig det är en projektor eller en bokhylla fylld med böcker i olika ämnen då ingen klass har ett klassrum som de alltid är i.
Utrustat bibliotek som endast behöver sorteras lite, annars finns de allra flesta klassikerna och även nyare böcker, och böcker på andra språk.
En otroligt fin kulturell mångfald, vilket bidrar till att alla elever på G2 får en unik syn på människor, framförallt de som kämpat sig igenom livet.
Ring till studievägledaren för att boka ett möte ifall du är intresserad, för tro mig, du kommer inte bli besviken.

10/10!
Britt-Louise Sundells gata 11, 13440, Gustavsberg
Marie Olofsson
08-57048530

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen